Om jobbet

- Vi söker omgående intervjuare till skiftande uppdrag.

MIND Research är ett litet bolag som växer snabbt.
Vill du vara med på vår spännande resa?

Arbetsuppgifter
Vi söker driven och utåtriktad intervjuare till vår telefoncentral i Sollentuna och som fältintervjuare dvs. i köpcentrum, på evenemang och ombord på bussar och tåg mm. Just nu söker vi främst dig som kan arbeta dagtid.

Som intervjuare kommer du att jobba med att ställa frågor till människor om vad de tycker och tänker om olika saker. Det kan gälla allt ifrån hur det är att åka tunnelbana till vad man ser på TV.

Välkommen att söka vare sig du är ung eller äldre.

Arbetstider/Varaktighet
Våra arbetstider är 08.00-17.00, måndag-fredag i telefoncentralen. Vid fältarbete kan arbetstiderna vara lite mer oregelbundna. Det är ett krav att du kan arbeta
3-5 dagar i veckan. Vi erbjuder fast timlön utan provision.

Ansökan och frågor
Skicka en intresseanmälan samt en presentation där du beskriver dina tidigare erfarenheter till: rekrytering@mindresearch.se
Jobbfakta
Ort
Sollentuna
Anställning
Deltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
10
Yrkesområde
Marknadsföring
Underkategori
Marknadsundersökning
Publicerad

28 dagar sedan

Sista ansökningsdag

28 nov

Om företaget

MIND Research genomför undersökningar som hjälper våra uppdragsgivare att få större kunskap och bättre möjligheter att fatta rätt beslut.

Det finns stora möjligheter att utvecklas inom bolaget. Flera av våra arbetsledare och projektledare har börjat som intervjuare och sedan avancerat.

Du som är utåtriktad och har lätt för att skapa kontakt med nya människor just nu finns flera spännande roller som ska tillsättas, mer information finns på vår hemsida.


Hitta hit

Sollentuna Visa på karta

Visa var