Internship inom Logistik till Atlas Copco Industrial Technique!

Om jobbet

Studerar du ditt 3:e eller 4:e år av Civilingenjörsutbildningen? Se hit! Är du blivande ingenjör kan du få möjligheten att få inblick i Atlas Copcos verksamhet, värdefull erfarenhet och ovärderliga kontakter. Sök till ett av Sveriges mest internationella företag och jobba med utmaningar i världsklass!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Atlas Copcos räkning en person till ett internship inom Logistik.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Atlas Copcos önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work. Utvalda kandidater kommer intervjuas av HR och den rekryterande chefen direkt på Atlas Copcos kontor.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Atlas Copco.

Arbetsuppgifter

Internshipet innebär en projektanställning på heltid med önskvärd start 16/1 och pågår till 31 augusti. Du erhåller månadslön. Under sommaren agerar du semestervikarie för kollegor på logistikavdelningen.

Arbetsuppgifterna kommer bland annat innebära:
 • Lager & Tillgänglighetsuppföljningar
 • Prognosuppföljningar
 • Leveransinformation till marknad/kund
 • Masterdata: kontroller/uppdateringar och nyupplägg
 • Delta i aktuella förbättringsprojekt
 • Delta i det dagliga arbetet på Logistikavdelningen
Du kommer att arbeta självständigt och i team med kollegor från logistikavdelnigen, men även tillsammans med andra avdelningar som inköp, R&D, marknad och produktion. Du kommer framförallt arbeta i Excel, SAP och Qlikview.

Vi söker dig som

Studerar till civilingenjör och är inne på ditt 3:e eller 4:e år av utbildningen. Som person har du en god kommunikationsförmåga, du är analytisk, målmedveten, kreativ, har stark egen drivkraft och stor initiativförmåga, samt tycker att excel är spännande. Det krävs också att kunna behärska både svenska och engelska i tal och skrift.

Övrig information
 • Start: 16/1 eller enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Nacka, Stockholm
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på atlascopco@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

Skydd för den personliga integriteten
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Nacka
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Logistik
Publicerad

21 dagar sedan

Sista ansökningsdag

14 jan

Om företaget

Atlas Copco är en världsledande leverantör av hållbara produktivitetslösningar. Gruppen erbjuder kunder innovativa kompressorer, vakuumlösningar och luftbehandlingssystem, anläggnings- och gruvutrustning, industriverktyg och monteringssystem. Atlas Copco utvecklar produkter och service med fokus på produktivitet, energieffektivitet, säkerhet och ergonomi. Företaget grundades 1873, har huvudkontor i Stockholm och kunder i fler än 180 länder. Under 2015 hade Atlas Copco en omsättning på 102 miljarder kronor och fler än
43 000 anställda. Mer information finns på www.atlascopcogroup.com.

Atlas Copcos affärsområde Industriteknik erbjuder industriverktyg, monteringssystem, produkter för kvalitetssäkring, mjukvaror och service genom ett globalt nätverk. Affärsområdet bedriver utveckling för hållbar produktivitet för kunder inom fordons- och verkstadsindustrierna, underhåll och fordonsservice. De viktigaste enheterna för produktutveckling och tillverkning ligger i Sverige, Tyskland, USA, Storbritannien, Frankrike, Japan och Ungern.