Instruktör till ledande utbildningsföretag

Om jobbet

Om tjänsten

Vi söker nu för kunds räkning en utbildare med dokumenterad erfarenhet och nödvändig behörighet/licens för utbildning inom några av följande områden:

Arbete på Väg 1-2 och 3 A-B, arbetsmiljö, heta arbeten, ställningsbyggnad samt övriga maskinutbildningar.

Arbetsområde Stockholm med omnejd.

Det finns inget krav på att du tidigare har utbildat i samtliga utbildningar som ovan har nämnts, det räcker med att du har gjort det inom några av områdena. Kunden utbildar dig i de du inte behärskar. Utbildningarna är ofta ett komplement för en anställd medarbetare och handlar om säkerhet vid exempelvis truckkörning, nya arbetsmiljöregler, effektiv miljö och bränslebesparande körning. I denna tjänst får man räkna med en del resande; i vissa perioder kanske en vecka per månad medan det andra månader inte blir något resande alls. Även resande på söndag kväll med övernattning för att kunna hålla utbildning direkt på måndag morgon förekommer i denna roll.

Din profil

Du bör som instruktör kunna anpassa din pedagogik och språkval beroende på mottagarna eftersom att deltagarna representerar olika branscher och har varierande förkunskaper. Du skall som person vara ödmjuk med en stor portion respekt och flexibilitet inför deltagarna.

Personlighet och nyckelord:
  • Månadslön med traktamente
  • Vara stödjande
  • Inspirerande
  • Få deltagarna delaktiga i utbildningen
  • Ödmjuk och respektfull
Vi erbjuder

Arena Personal erbjuder en komplett rekryteringstjänst, från behovsanalys till anställning och uppföljning. Vi har lång erfarenhet av rekrytering och väl utvecklade kontaktnät vilket gör att vi kan åta oss rekryteringar av såväl specialister, chefer och medarbetare på alla nivåer.

Ansökan

Vi behandlar alla ansökningar vartefter de kommer in och intervjuar kandidater löpande varpå vi gärna ser att du skickar in en komplett ansökan med personligt brev och CV så fort du kan. Vänta därför inte med att söka jobbet.

Varmt välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Industri & Anläggning
Utbildning
Kontakt

Mejla Katja Löfström

Publicerad

27 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 okt

Om företaget

Vår kund är en känd aktör inom utbildningssegmentet som utför utbildningar i hela Sverige. Utbildning sker i egna lokaler eller ute hos beställare av utbildningen. Från att ha mestadels sysslat med maskinutbildningar har de nu även utbildningar inom mjuka ämnen såsom arbetsmiljö, ledarskap och presentationsteknik.