Installationstekniker med fokus på nätverk och service!

Academic Work · Data & IT · 6 feb

Om jobbet

Vi söker dig som brinner lika mycket för service som för problemlösning inom IT till rollen som PostSales. I rollen agerar du som installationskonsult och IT-support där du får möjligheten att arbeta on-site hos Sharps kunder.

Information om uppdraget

Academic Work söker för Sharps räkning en PostSales till deras nya och fräscha kontor i Alvik. Avdelningen som söker en ny medarbetare arbetar med att installera och supporta serverbaserade multifunktionsskrivare till deras kunder, både mjuk- och hårdvara. Sharp söker en ny stjärna till ett vikariat, för rätt person finns goda möjligheter till förlängning och en tillsvidaretjänst.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Sharps önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Sharp.

Arbetsuppgifter

Som Postsales kommer du arbeta som installationskonsult och IT-support där du kommer att ha både externa och interna kontaktytor. Du kommer dels att arbeta med installationen av multifunktionsskrivare som är en del av Sharps produkter samtidigt som felsökning av nätverk sker vilket kräver grundläggande nätverkskunskap.

Du kommer till exempel att:
 • Hantera installation av multifunktionskrivare
 • Installera serverbaserad mjukvara till multifunktionsskrivare
 • Ge support av mjukvaror och skrivare
Tjänsten passar dig som har nätverkskunskaper och vill utvecklas och arbeta inom IT-support både on-site och in-house.

Vi söker dig som

Dagens multifunktionsskrivare och dess lösningar kräver en viss IT-kompetens vilket du även skall vara bekväm i att ha och bidra med gentemot kunderna. Därför ser vi att du:
 • Har nätverkskunskaper
 • Har körkort på grund av att du kommer att ha tillgång till bil och vara ute hos kund
 • Har flytande svenska och engelska i både tal och skrift då medarbetare och kunder talar både svenska och engelska.
Det är meriterande om du har
 • God vana att arbeta i Windowsmiljö och servermiljö.
 • Arbetat med Follow-me lösningar eller skrivare sedan tidigare
 • Kunskaper om drivrutiner och mjukvaror.
Som person är du en riktig problemlösare då du kommer att hjälpa och felsöka problem ute hos deras kunder. Det är viktigt att du är självgående och har ett stort kundfokus för att ge den bästa servicen som möjligt.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Stockholm, Alvik
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här
(Ta bort för arbetaruppdrag)

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Publicerad

30 dagar sedan

Sista ansökningsdag

6 feb

Om företaget

Sharp är ett företag är en av världens ledande innovativa utvecklare och tillverkare av LCD- och solenergi-teknik samt elektrotekniska komponenter inom områdena optoelektronik, IR och flashminne. produkter som andra vill imitera, vi skapar nya livsstilar för framtiden. Ända sedan starten 1968 av Sharp Electronics (Europe) GmbH (SEEG) i Hamburg, har Sharp stadigt expanderat sin verksamhet i Europa. Under de senaste decennierna har de vuxit till totalt 17 arbetsplatser fördelat på 1 laboratorium, 3 fabriker, 11 försäljningsbolag och 1 finansbolag. Sharps mål är att vidareutveckla och expandera Europas betydelse som Sharps framtidsmarknad i kärnverksamheten inom områdena; LCD-TV, Solar Systems, Component Business och Document Solutions.