Installationstekniker datanätverk till Bromma

Om jobbet

Coromatic är marknadsledande i Norden inom business continuity och robust verksamhetskritisk infrastruktur. Vi tryggar kundernas tillgång till verksamhetskritisk information genom att erbjuda robust fysisk infrastruktur avseende IT, internet, säkerhet och kraftförsörjning.

Vi behöver nu förstärka vår organisation med flera kvalificerade medarbetare inom området Critical Communication till vårt kontor i Stockholm. Som installationstekniker är du en viktig del av teamet som arbetar med installation av fastighetsnät i entreprenadprojekt. Vi ser att du har flerårig erfarenhet inom området samt vana att driva projekt. Du är noggrann, självgående, strukturerad och har god administrativ förmåga. Du har erfarenhet av att arbeta med strukturerade kabelsystem samt fiberinstallationer.

Vi tillhandahåller kontinuerlig utbildning och utveckling inom dessa områden.

Vi lägger stor vikt vid social förmåga då arbetet oftast utförs ute hos kund och även i samarbete med kollegor samt stöd i projekt. Utbildningar och support sker ofta på engelska vilket du skall behärska både verbalt och i skriftlig kommunikation.

Du måste ha körkort för att kunna ta dig till våra kunder som finns på olika platser i Sverige. Resor med övernattning förekommer.

På Coromatic är samtliga medarbetare betydelsefulla för att vi skall nå våra mål och driva verksamheten framåt. Vår ambition är att våra medarbetare hela tiden ska utvecklas, känna glädje och delaktighet i sitt arbete.

En stor del av våra arbeten utförs i byggentreprenader.

Önskad utbildning och arbetslivserfarenhet:
  • Gymnasial och/eller eftergymnasial utbildning inom el-teleteknik
  • God datorvana och användarkunskaper inom MS-Office och ärendehanteringssystem
  • Certifieringar inom strukturerade kabelsystem
  • Fibersvetsning
Meriterande
  • El-utbildning
  • Arbetsledande
  • Inventering/projektering av uppdrag
  • Kännedom/vana att arbeta på byggen
Ansökningsdag och kontakt
Urval görs löpande. Ansökan skickas till: cc.rekrytering@coromatic.se

Frågor sker via mail.

Om företaget

Coromatic är den ledande leverantören av lösningar för Critical Facilities, som exempelvis datacenter. Coromatic säkerställer att kundernas verksamhet fungerar utan avbrott genom att på ett energieffektivt sätt, säkra tillgång till kraftförsörjning och datakommunikation. Företaget kan ta ett helhetsansvar från strategi och design till integration, underhåll och drift av Critical Facilities. Kunder är datacenters, sjukhus, industrier, offentliga verksamheter och huvudkontor.

Coromatic har drygt 500 anställda i Norden och har i dagsläget levererat lösningar och tjänster till företag i mer än 50 länder runtom i världen. Coromatic ägs av EQT tillsammans med medarbetarna.