Installationselektriker till världsledande koncern

Om jobbet

Din profil

För att passa i denna roll behöver du ha gedigen erfarenhet från en liknande roll, alternativt ha exempelvis en installationsingenjörsutbildning eller liknande. Rollen ställer stora krav på ordning och reda, sinne för planering och struktur, konsultmässighet. Du behöver kunna planera och koordinera, samt gilla att ha ett helikopterperspektiv. Du har ett stort tekniskt kunnande och har arbetat med installation av hårdvara. Det är meriterande om du arbetat med Ericssons produkter.

Villkor

Start: omgående med hänsyn till eventuell uppsägningstid
Ort: Kista och Rosersberg
Omfattning: heltid med provanställning

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan redan idag!
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Elektronik
Kontakt

Ring Sanna Andersson-Hamrén, 076-199 81 41

Publicerad

19 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 dec

Om företaget

Vår kund arbetar med el och teleinfrastruktur. De finns i hela världen och är cirka 3000 anställda totalt. I Sverige arbetar idag ca 800 personer. Mer information om vår kund kommer att ges vid eventuell intervju.

Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.