Installationschef EL - Project Management Office

Om jobbet

Arbetsuppgifter och tjänsten

Project Management Office (PMO) ansvarar för hanteringen och genomförandet av stora, komplexa projekt i form av totalleveranser som omfattar samtliga teknikområden inom Caverion. Caverions strategi sätter tydligt fokus på projekt som en del av vår kärnverksamhet och via PMO vill vi skapa värde för våra kunder genom att på bästa sätt utnyttja företagets breda kompetens och erfarenhet. Som medarbetare i PMO är du en del av ett team som byggts upp för att på bästa sätt ta projekten från tidiga skeden på konceptnivå till slutlig leverans.

I rollen Installationschef El ingår bland annat:
  • Utveckla och upprätthålla en god kommunikation och samarbete med såväl nya som befintliga kunder
  • Arbete med utveckling och implementering av strategiska planer
  • Resultatuppföljning mot budget
  • Resultatdrivande förbättringsarbete
  • Leda arbetet med planering och produktion
  • Personalansvar, personalutveckling, medarbetarsamtal
Du blir en del av Caverion Project Management Office inom Division Sverige där du tillhör Project Execution Stockholm. Du rapporterar till chefen för Project Execution Stockholm och din placering blir på Caverions kontor i Västberga i Stockholm.

Erfarenhet, utbildning och person

Vi söker dig med ett stort teknikkunnande, gedigen erfarenhet av elinstallationsprojekt och minst 6-7 års erfarenhet av en arbetsledande roll med personal, resultat- och budgetansvar. Du har förmodligen arbetat i en liknande roll som installationschef, filialchef eller som distriktschef med el som huvudsakligt kompetensområde och vill bidra med dina samlade erfarenheter i vår organisation. Vi ser med fördel att du har en högskole-/universitetsutbildning alternativt annan för tjänsten relevant eftergymnasial utbildning.

För att lyckas i rollen behöver du ha god kunskap om produktionsprocesser och hur man skapar mervärde för kunden med bibehållen lönsamhet. Vi söker dig som vill axla en strategiskt viktig roll i våra stora projekt och som vill vara med och påverka och göra skillnad. Stora och komplexa projekt gör att du hos oss hela tiden får nya utmaningar.

Som ledare är du coachande, kommunikativ och tydlig och drivs av att utveckla ditt team och skapa goda resultat. Problemlösning är för dig en naturlig utmaning och du är skicklig på att behålla överblicken utan att tappa detaljerna. Du ser dig själv som en lagspelare, tycker om att jobba med utveckling och effektivisering av processer och lockas av att arbeta i ett företag som satsar på ny modern teknik.

Som person är du lyhörd, enkel att samarbeta med och tycker om att driva mot uppsatta mål. Du arbetar serviceinriktat och har alltid medarbetare och kunder i fokus.

Låter det intressant? Kontakta oss!

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Caverion med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten genom att klicka på "ansök"-knappen här intill. Vid frågor vänligen kontakta Rekryteringskonsult Nina Ahlström på 08-120 50 421. Urvalet av ansökningar sker löpande.

Välkommen in med din ansökan!
Jobbfakta

Ring Nina Ahlström, 08-120 50 421

Publicerad

1 dagar sedan

Sista ansökningsdag

25 juni

Om företaget

Caverion Sverige AB ingår i Caverion-koncernen som är noterat på NASDAQ OMX Helsingfors. Koncernen omsatte 2014 cirka 2.4 miljarder euro och har nära 17.000 anställda inom 12 länder i norra och centrala Europa. Caverions verksamhet i Sverige har cirka 4000 medarbetare och finns etablerade på drygt 100 orter. Läs mer på www.caverion.se