Instajobs söker en staffing and recruitment coordinator!

Om jobbet

Academic Work Instajobs är ett nystartat bolag inom Academic Work koncernen. Vår vision är att bli den lokala matchmakern på arbetsmarknaden, vart som helst i världen. Bolaget arbetar idag inom två olika områden, dels med en mobilapp som kopplar samman kunder och studenter. Det andra affärsområdet som du kommer att tillhöra och arbeta dedikerat mot är Instajobs största kund; Stockholm Live.

Information om uppdraget

Rollen som Staffing and Recruitment Coordinator för Stockholm Live innebär att arbeta dedikerat mot Stockholms fyra olika arenor vilket innefattar rekrytering och bemanning av personal till konserter, fotbollsmatcher, hockeymatcher samt andra former av evenemang på de fyra arenorna: Ericsson Globe, Tele2 Arena, Annexet och Hovet samt Service Center och turistattraktionen Skyview. Tjänsten kräver ett stort engagemang för konsultrelationer och du utgör en viktig länk mellan Instajobs och Stockholm Live. Kundsamarbetet har pågått sedan i juni och du blir en nyckelperson i det fortsätta arbetet med att utveckla samarbetet samt att hitta strukturer och processer för en effektiv bemanning som gynnar både kund och konsulter.

Vi söker dig som tillsammans med Network Relations Manager vill bygga upp ett starkt Stockholm Live-team på fyra personer där du till viss del har en arbetsledande funktion för två personer på deltid. Din roll är till stor del operativ men den har även mer strategiska inslag. Du stöttar även Network Relations Manager med att ta ut statistik och analys av beläggning av konsulter och liknande. Då företaget är i uppstartsfas finns det även frihet och utrymme att komma med input till nya arbetssätt och att sätta strukturer för verksamheten i ett långsiktigt perspektiv.

Du välkomnas till ett litet och tajt gäng med stort engagemang för att leverera på topp för att uppnå nöjda konsulter och kunder. Här räknar vi med att även du kommer att gå utanför din roll och leverera det lilla extra varje dag!

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Instajobs. Alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

Arbetsuppgifter
  • Rekrytering av ny personal och bemanning av evenemang
  • Delta på uppföljningsmöten med kunden och säkerställa att kunden är fullständigt nöjd
  • Ha daglig telefon- och mejlkontakt med både kund och konsulter
  • Stötta Network Relations Manager med strategiska frågor och effektivisering av processer
  • Ta fram statistik samt arbeta med forecast och uppföljning
Rollen innebär även jour på kvällar och helger för att säkerställa bemanningen på evenemangen och du kommer att gå på ett rullande schema tillsammans med övriga kollegor i Stockholm Live-teamet. Även om du renodlat kommer att arbeta med Stockholm Live så sitter du tillsammans med övriga teammedlemmar inom Instajobs som idag består av totalt 10 personer men som snabbt växer och blir allt fler.

Vi söker dig som
  • Har gymnasiekompetens
  • Har tidigare erfarenhet av att ha arbetat i en serviceroll
  • I och med att denna roll innehåller en hel del administrativa uppgifter vill vi att du tidigare har erfarenhet av adminstrativt arbete
  • Kunskaper inom Officepaketet
  • Mycket goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift, då du främst använder svenska i arbetet
Det är mycket meriterande med tidigare erfarenhet av schemaläggning och bemanning.

Vi letar efter en ansvarstagande person som trivs när tempot är högt och som ser fram emot dagar där allt kan hända. Du har en god förmåga att själv prioritera och organisera ditt arbete på ett effektivt sätt samt är mycket noggrann och strukturerad. Du vill även bidra till bolaget i stort och ser positivt på att komma med nya idéer och förslag som kan gynna verksamheten. Självklart är du även en person med mycket energi och som bidrar till en bra stämning i teamet!

START: så snart som möjligt

PLACERING: Stockholm

LÖN: Fast månadslön + OB tillägg

OMFATTNING: Heltid (ibland kvällar och helger)

URVAL: Löpande urval så var snabb in med din ansökan

KONTAKT: Vi tar inte emot några ansökningar via mail men har du frågor är du välkommen att kontakta Maria Eliasson Rekryteringskonsult [maria.eliasson@academicwork.se](mailto: maria.eliasson@academicwork.se)

Skydd för den personliga integriteten
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
HR & Personal
Underkategori
Rekrytering
Publicerad

4 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 jan

Om företaget

Instajobs som en del av Academic Work. startades 2016 och är en onlinetjänst, en app som är uppbyggt för att matcha arbetsplatser med plötsliga personalbehov, med studenter som vill jobba extra. Instajobs gör det enkelt, tryggt och tillgängligt att jobba och anlita. Instajobs dröm är att bli en omedelbar lokal matchmaker mellan studenten och extrajobbet, vart som helst i världen.

Instajobs (Academic Work Instajobs AB) är auktoriserat av branschorganisationen Bemanningsföretagen genom Almega. Det innebär en garanti för lagar och regler. Kraven för att bli ett auktoriserat bemanningsföretag omfattar bland annat etiska regler, kollektivavtal, allmänna leveransvillkor, ansvarsförsäkring, och ett aktiebolag.