Insight Consultant till Netigate

Om jobbet

Arbetsuppgifter

Vi på Netigate erbjuder våra kunder ett av Europas främsta undersökningsverktyg och med hjälp av vår plattform kan organisationer genomföra olika typer av kund-, medarbetar- och marknadsundersökningar på ett enkelt och effektivt sätt. Netigate Professional Services erbjuder kunder stöd längs med hela undersökningsprocessen, där vi kan ta hand om en enskild del eller projektleda hela processen. I takt med att vi växer behöver vi stärka upp vårt Professional Services team och därför söker vi nu en Insight Consultant till vårt huvudkontor i Stockholm.

Din roll;

Som Insight Consultant på Professional Services är du experten som hjälper våra kunder med analys- och projektledartjänster. Du kommer att stötta kunderna i startprocessen med att skräddarsy specifika frågebatterier. När undersökningen är genomförd, tolkar och sammanställer du resultatet samt presenterar det för kund, antingen i en skriftlig rapport eller som en muntlig presentation. Du kommer även hjälpa kunderna via workshops kring undersökningsmetodik, utbilda dem i att skapa de främsta undersökningarna samt stödja dem i processen att tolka resultatet och omvandla det till handlingsplaner.

Du kommer att arbeta med kunder från många olika branscher. Du kommer att sammanställa rapporter i Excel eller PowerPoint samt analysera undersökningsresultat i SPSS. Du kommer även att ge stöd till våra säljare under försäljningsarbete av undersökningsprojekt genom att delta i olika säljmöten och ta fram offerter.

Kvalifikationer

Du har under flera år, minst fem, arbetat med kvantitativa undersökningar och frågemetodik i någon form. Vi tror att du har jobbat som till exempel projektledare inom marketing research, som marknadsanalytiker eller undersökningskonsult (research consultant) med mycket kundkontakt.

Vi söker dig som har en universitets- eller högskoleutbildning inom ekonomi, industriell ekonomi eller motsvarande. Du ska ha mycket goda kunskaper i Excel och PowerPoint samt känna till hur du angriper ett resultat i SPSS. Vidare tror vi att du har ett genuint intresse för undersökningar, digitalisering och olika typer av analys.

Goda kunskaper i engelska både tal och skrift är ett krav.

Som person är du orädd och framåt. Du kommer att arbeta tillsammans med några av våra viktigaste kunder och ska såväl kunna djupdyka i deras rapporter som att kunna ställa dig inför en ledningsgrupp och presentera ett resultat. Du är prestigelös och beredd att hugga i, oavsett uppgift. Våra kunder har ofta deadlines och du är van att arbeta mot sådana. Vidare är du duktig på att uttrycka dig i skrift och har en förmåga att kunna omvandla råmaterial till ett lättläst och förståeligt material för våra kunder. Självklart har du en god social förmåga och är duktig på att möta människor i olika situationer.

Vad Netigate erbjuder dig;

Hos oss på Netigate får du jobba mitt i centrala Stockholm tillsammans med ett skönt gäng kollegor. På Netigate är det högt i tak och vi tycker om att ha roligt ihop på jobbet. Vill du vara del i ett ungt, framåttänkande företag och jobba med drivna, duktiga och ambitiösa kollegor så har du hittat rätt. Sök tjänsten redan idag, då vi kommer att gå igenom ansökningarna löpande.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Organisation & ledning
Marknadsföring
Underkategori
Marknadsundersökning
Kontakt

Ring Kristin Evertsson, 0735-14 71 13

Publicerad

3 dagar sedan

Sista ansökningsdag

10 nov

Om företaget

Vi tror på oss och på vår produkt. Genom kundmöten får vi även våra kunder att göra det. Tillsammans blir vi Netigate - en av Europas ledande aktör inom feedback management. Via vår undersökningsplattform har mer än 2 500 kunder i över 40 länder och inom alla branscher fått värdefulla insikter och fått underlag för att kunna fatta bättre affärsbeslut.