Inside Sales Representative med intresse för HR och ledarskapsutveckling

Om jobbet

Är du i början av din karriär med ett stort intresse för långsiktig och relationsbyggande försäljning? Nu har du en unik möjlighet att få lära och utvecklas in i en ny roll på ett företag med entreprenörsanda! Talentsoft gör stora satsningar på Norden och som Inside Sales Representative kommer du att fritt få driva på ditt egna arbete samt marknadsföra en ledande produkt mot HR-intressenter!

Information om uppdraget

Talentsoft expanderar och Academic Work söker därför en Inside Sales Representative som är på hugget och vill utvecklas i en spännande roll. Vi söker dig som vill få en utmaning inom försäljning, kanske i kombination med dina studier eller på heltid. Talentsoft är flexibla för den lösning som passar dig bäst, vilket även speglar dem som team. Du får möjlighet att starta upp en helt ny roll på företaget med engagerade kollegor som har kul på jobbet!

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Talentsofts önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
AcademicWork

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Talentsoft.

Arbetsuppgifter

Som Inside Sales Representative kommer du att arbeta med stora delar av säljprocessen med allt från att boka möten, göra research efter nya kunder, följa upp event och skicka ut information. Du kommer ha ett tätt samarbete med sälj och marknad där din huvudsakliga uppgift är att identifiera kvalificerade leads genom telemarketing och utveckla en bra kommunikation mot prospekts. Du blir en del av ett team med engagerade medarbetare som har ett genuint driv och brinner för sitt jobb.

Du kommer till exempel att:
 • Aktivt arbeta för att identifiera nya affärsmöjligheter och skapa medvetenhet om Talentsofts produkter
 • Informera potentiella kunder om Talentsofts produkt
 • Boka kvalificerade möten till säljarna
 • Uppdatera och administrera CRM-systemet
Tjänsten passar dig som är i början av din karriär och har ett intresse för att lära dig mer inom försäljning och business. Du får chansen att arbeta i en internationell organisation som har stora expansionsplaner för Norden. Här får du en unik möjlighet att jobba med en rolig produkt samt ta egna initiativ där du uppmuntras att komma med nya idéer för att bygga upp Talentsofts varumärke.

Vi söker dig som
 • Har relevant utbildning inom exempelvis försäljning, marknad och kommunikation
 • Har erfarenhet från försäljning, gärna via telefon
 • Känner dig bekväm i Excel
 • God förmåga att uttrycka dig skriftligt och verbalt
Det är meriterande om du har erfarenhet av HR-branschen, viss teknisk kunskap samt erfarenhet av att arbeta i Sales Force.

Som person motiveras du av att utvecklas professionellt. Du räds inte att lyfta luren och har ett genuint intresse för långsiktigt relationsskapande, både internt och externt. Men din starka kommunikativa förmåga inger du snabbt förtroende och har lätt för att fånga andras uppmärksamhet. Tills sist är du bra på att själv driva ditt arbete framåt och kommer gärna med egna ideér och synvinklar.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Visstid 6 månader med möjlighet till förlängning
 • Placering: Mästersamuelsgatan
 • Kontaktuppgifter: Josefin Holmström, Recruitment Administrator, josefin.holmstrom@academicwork.se
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

Skydd för den personliga integriteten
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Publicerad

38 dagar sedan

Sista ansökningsdag

7 feb

Om företaget

Talentsoft lägger grunden för framtidens personal med en lösning som binder ihop kompetensutveckling med Talent Management och utbildningsprogram. Produkten kan användas inom allt från rekrytering, inlärning, prestation, kompetensutveckling, karriärvägar och Comp&Ben. Sedan starten 2007 har Talentsoft vuxit snabbt och har nu mer än 500 anställda över hela världen med flera kontor i Europa och öppnade sitt Sverigekontor i januari 2016. Talentsoft är inne en expansionsfas och söker starkt motiverade talanger som vill vara en del av deras spännande äventyr.