Insäljande meeting planner till Tacton i Centrala Stockholm

Om jobbet

Är du en kommunikativ person som gillar att handskas med människor? Har du dessutom erfarenhet av service och försäljning? Då är detta tjänsten för dig! Ansök redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Tacton Systems räkning en insäljande meeting planner. Man kommer att tillhöra marknadsgruppen som idag består av fyra andra personer. Man kommer att hantera de första frågorna från potentiella kunder och proaktivt ringa upp nya potentiella kunder. Målet är att få kunderna intresserade så att de vill boka ett möte med en av våra säljare.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Tactons önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Tacton.

Arbetsuppgifter

Som meeting planner kommer du att ha hand om stor del av kundkontakten och fungera säljande med mål att kunna få in kund på möte.

Du kommer till exempel att:
  • Ringa företag och fråga om de skulle vara intresserade av Tactons tjänster och lösningar
  • Sköta administrativa uppgifter med koppling till telefonsamtalen och mötesbokningarna
Tjänsten passar dig som har erfarenhet av försäljning via telefon och som utöver studierna vill jobba i ett spännande internationellt företag i stark tillväxt och med god lönsamhet.

Vi söker dig som
  • Är student och har minst en termin kvar
  • Har minst 1 års erfarenhet av direkt försäljning
  • Har goda kunskaper i svenska och engelska, såväl i tal som i skrift
Det är meriterande om du har erfarenhet av telemarketing och mötesbokning eller erfarenhet av mjukvaruförsäljning. Ett plus är även om du har goda kunskaper i tyska eller annat tredje språk då detta är ett internationellt företag.

Som person är du lättlärd och brinner för att utvecklas och lära dig nya saker. Du har även förmågan att hålla många bollar i luften och har ett starkt driv vilket gör att du inte ger upp i första taget. Du är även kommunikativ och tar egna initiativ för att skapa och upprätthålla nya relationer.

Övrig information
  • Start: Omgående
  • Omfattning: Deltid, 8h/vecka
  • Placering: Stockholm, centrala Stockholm
Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stw03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Deltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Telefonförsäljare
Publicerad

18 dagar sedan

Sista ansökningsdag

16 jan

Om företaget

Tacton är ett mjukvaruföretag där strävan att utveckla och förbättra såväl värde för kunden och egna produkter alltid står i första rummet, vilket återspeglas i sättet på vilket de arbetar och utbildas. Idag har Tacton drygt 2000 medarbetare. Deras kunder och prospekts finns inom många branscher och bland såväl internationella storkoncerner som medelstora nationella bolag. Ett urval av kunder som idag använder Tactons lösningar är: Siemens, ABB, Scania, Toshiba, Aker och Alfa Laval.