Innovativt företag söker interaktionsdesigner med erfarenhet av front-endutveckling!

Academic Work · Data & IT · 26 dec

Om jobbet

Nu söker vi dig som vill vara med och ta Chorus användargränssnitt till nästa nivå! Du drivs av nya spännande projekt, har tidigare utvecklat användargränssnitt med flera interaktioner från scratch och har god förståelse för front-endutveckling. Stämmer beskrivningen in väl på dig tror vi att det här kan vara ditt drömjobb! Sök redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Chorus räkning en Interaktionsdesigner som kan hjälpa dem att utveckla och ta deras användargränssnitt till nästa nivå. Har du dessutom har erfarenhet av frontend-utveckling finns det stora möjligheter för dig att få en viktig roll i Chorus utvecklingsteam.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Chorus önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic
Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Chorus. Intention är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Chorus är bland de främsta när det kommer till IT-lösningar inom svensk vård och E-hälsa. De fokuserar på smarta och effektiva lösningar inom Healthcare och driver flera utvecklingsprojekt parallellt, där du kommer bli en viktig resurs i deras team bestående av 15 personer placerade i både Göteborg och Stockholm. På Chorus erbjuds du en plattform för personlig utveckling i nära samarbete med seniora kollegor och möjlighet till att arbeta med de senaste teknikerna. Genom nära arbete med seniora kollegor och projektgrupper runt om i Sverige skapar ni värde för användare över hela landet. Som interaktionsdesigner på Chorus gör du skillnad och din passion för kvalitet är det som driver dig framåt.

Du kommer till exempel att:
  • Utveckla Chorus användargränssnitt
  • Ta fram, presentera och modifiera skisser, prototyper och mockups
Vi söker dig som
  • Har erfarenhet av Sketch och Invision
  • Har varit med och utvecklat användargränssnitt från scratch
  • Har erfarenhet av att jobba med (lo-fi och hi-fi) prototyper
Det är starkt meriterande om du

* Har erfarenhet av front-endutveckling i Java

Tjänsten passar dig som är nyfiken, lyhörd och prestigelös. Vi tror att det är viktigt att du som interaktionsdesigner har ett stort intresse för människor och trivs i en kundnära roll. Du är en teamspelare som främst ser och lyssnar på användarnas behov snarare än dina egna åsikter.

Övrig information
  • Start: Omgående
  • Omfattning: Heltid 8-17
  • Placering: Stockholm
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stw01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
UX & Webbdesign
Publicerad

37 dagar sedan

Sista ansökningsdag

26 dec

Om företaget

Chorus är ett företag som levererar effektiva lösningar som skapar direkt och mätbar nytta för stora användargrupper. De brinner för att digitalisera deras kunders verksamheter, men tar också hand om den dagliga supporten och förvaltningen. De ser till att allt fungerar - på alla nivåer, varje dag.