Innovativ Redovisningschef

Dooer AB · Ekonomi · 18 dec

Om jobbet

Redovisningsbranschen håller på att förändras, något du länge trott och sagt. Tillsammans på Dooer kan vi förverkliga dessa visioner och inte bara skapa framtidens tjänst för företagen utan även framtidens arbetsplats för ekonomer.

Vi söker dig som vill vara med och förändra en hel bransch. Du vill skapa nya arbetssätt och normer samt arbeta på ett företag där automatisering och effektivisering står högt på agendan. Om ett par år kan du säga att du var med från början när det hände, när redovisning gick från det gamla till det nya. Vi delar drivkraften lika starkt, att skapa förändring för vår bransch och för alla företagare.

På Dooer finns inga gamla arbetssätt, inga papper eller dammiga pärmar. Vi tänker nytt, digitalt och modernt. Varje dag hittar vi innovativa lösningar på gamla problem. Monotona arbetssysslor automatiserar vi bort så att vår personal kan lägga sin tid på kvalificerade frågor.

Som innovativ redovisningschef
  • Jobbar du för att leverera framtidens bokföringstjänst till våra kunder
  • Kommer du ha ett stort antal kunder och ett team av ekonomer samt ansvara för att leverans sker i tid samt med god kvalitet
  • Förbättrar vår tjänst och service tillsammans med grymma redovisningsekonomer
  • Arbetar långsiktigt och målmedvetet för att nå vår gemensamma vision
  • Har du tillgång till all mjuk- samt hårdvara du behöver och självklart den lön du förtjänar!
Vi tror att du
  • Är otroligt trevlig, ödmjuk och kundinriktad
  • Är effektiv och trivs med ständig förändring och utveckling
  • Tycker det är att kul att leverera redovisning till dina kunder
  • Har kreativa idéer för att förbättra vår tjänst och interna arbetssätt
  • Tidigare har jobbat med redovisning ax till limpa i 5 år och att du kanske tidigare varit chef
Vi söker dig som har samma mål som oss - att göra bokföring superenkelt. Tänk att om ett par år möta en företagare på ett event och få kommentaren, "Hur klarade vi oss utan Dooer!". Är du den vi söker? Då vill vi att du joinar oss att bli Sveriges grymmaste företag. Din resa börjar nu!

Sök redan idag, vi intervjuar löpande!
Jobbfakta
Publicerad

24 dagar sedan

Sista ansökningsdag

18 dec

Om företaget

Dooer startades 2015 och består idag av ca 30 medarbetare som sitter i stora fräscha lokaler centralt i Stockholm. Dooers grundare Sam Nurmi har tidigare startat och dirvit Loopia och Pingdom som båda var ledande företag inom sina nischer. Vår vision är att göra livet lättare för alla företagare och deras anställda, samtidigt som vi bygger landets roligaste och mest kreativa arbetsplats. Ta chansen och följ med på resan om att förändra en hel bransch!


Hitta hit

Stockholms stad Visa på karta

Visa var