Innesäljare till Selecta

Selecta · Försäljning · 30 dec

Om jobbet

Vi söker en säljare som kommer att bearbeta våra befintliga kunder i hela landet med bas i Stockholm.

Vill du göra karriär inom kundvård och försäljning hos ett av Europas ledande serviceföretag? Har du tidigare erfarenhet av försäljning och vill fokusera på försäljning mot befintliga kunder? Då kan den här tjänsten vara rätt för dig!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi erbjuder dig att arbeta på Selecta - ett marknadsledande företag som erbjuder smakupplevelser utöver det vanliga. Som säljare i retentionteamet arbetar du med att söka upp befintliga kunder vars avtal är på väg att löpa ut. Möjligheten att uppdraget övergår i en tillsvidareanställning hos Selecta finns om tycke uppstår från bägge sidor.

Dina framtida arbetsuppgifter
  • Bearbeta befintliga kunder när avtal om kaffemaskin håller på att löpa ut.
  • Ringa upp och ta emot inkommande samtal från kund med uppdraget att behålla och utöka affären.
  • Skriva och skicka offerter samt förhandla med kund.
  • Hantera omskrivningar och uppdateringar av ramavtal.
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du ingår i ett glatt team med fem kollegor som har fullt fokus på försäljning och kundbearbetning. Lagarbete, engagemang och kvalitét är hörnstenar i vårt arbete och våra företagsgemensamma värdeord.

VEM ÄR DU?

Vi ser att du först och främst har ett genuint intresse för kaffe! Du har erfarenhet av försäljning, gärna telefonförsäljning, kundtjänst eller en "winback-avdelning". Du talar och skriver svenska obehindrat samt du har goda kunskaper i engelska.

Din personlighet kommer att vara viktig för om du lyckas i rollen eller inte. Vi tror att du är en kvalitetsmedveten lagspelare som är service- och affärsinriktad utöver det vanliga. Vi tror att du är lyhörd och en bra lyssnare som uppfattar kundens signaler på telefon.

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd utav oss på TNG och arbeta ute hos vår kund. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Jobbfakta
Kontakt

Ring Helena Björk, 0709-513569

Publicerad

6 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 dec

Om företaget

TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser - dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och jobbsökare samt bidrar till mångfald och en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och vi växer snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.