INNESÄLJARE TILL MODERNT FÖRETAG

Om jobbet

Arbetsuppgifter

Vår kund söker just nu en teknikintresserad Innesäljare som trivs med varierande arbetsuppgifter. I rollen som Innesäljare kommer du arbeta med att skapa och utveckla relationer med företagets kunder. Du svarar på kundfrågor, genomför marknadsundersökningar och arbetar med merförsäljning. Du kommer arbeta självständigt men i tätt samarbete med försäljningsteamet som består av sex personer. Tjänsten innebär stora möjligheter att utvecklas och ta ett kliv i karriären.

Företagspresentation

Vår kund är ledande leverantör av intelligenta system, utrustning och tjänster för energiuppföljning. Sedan 1995 har vår kund hjälpt elnätsbolag, fastighetsbolag och bostadsrättsföreningar att bli mer miljömedvetna och minska sin energianvändning. Kunderna finns i hela Sverige och produkterna är eftertraktade. Kontoret ligger i Sollentuna nära pendeltågstationen, 10 minuter från Centralen. Där arbetar i nuläget 21 personer.

Kvalifikationer
  • Du har erfarenhet av att ha arbetat med försäljning
  • Du har lägst gymnasiekompetens
  • Du har ett intresse för IT och teknik
  • Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska
  • Det är meriterande om du har erfarenhet från VVS- eller elbranschen.
Personliga egenskaper

Som person är du social, serviceinriktad och trivs i en roll där du får skapa relationer med kunder. Du är målmedveten och har ett stort driv. Du är en lagspelare med nära till skratt.

Vad vår kund kan erbjuda

Vår kund stora utvecklingsmöjligheter för dig som vill växa inom sälj. Du får arbeta på en arbetsplats där gemenskap och trivsel värderas högt. Företaget har korta beslutsvägar där nya idéer välkomnas. Du kommer att få arbeta med moderna produkter i teknisk framkant samtidigt som du bidrar till en bättre värld genom att hjälpa kunder att bli mer miljömedvetna och minska sin energianvändning.

Lön

Fast lön. Enligt överenskommelse.

Tillträde och ansökan

Heltid. Tillsvidare med start omgående eller enligt överenskommelse. Du kommer att vara anställd av JobBusters som konsult hos vår spännande kund. Därefter övergår anställningen direkt till samma kund.

Skicka in din ansökan i Word-format snarast, då intervjuer sker löpande
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Telefonförsäljare
Kontakt

Ring Karin Grönkvist, 08-525 240 24

Publicerad

29 dagar sedan

Sista ansökningsdag

6 jan

Om företaget

JobBusters är ett växande personaluthyrnings- och rekryteringsföretag med lång erfarenhet. Vi samarbetar idag med allt ifrån stora globala bolag till mindre lokala företag. Vår målsättning är att hitta kundens drömkandidat och kandidatens drömjobb!


Hitta hit

Stockholms stad Visa på karta

Visa var