INNESÄLJARE SOM VILL VARA MED OCH UTVECKLA NY AVDELNING PÅ GLOBALT FÖRETAG!

Om jobbet

Arbetsuppgifter

Vår kund är just nu i farten med att utveckla en innesäljsfunktion i sin organisation där du får chans att gå längst fram. Du kommer vara den första, av förhoppningsvis många, innesäljare vilket gör att du får stor delaktighet i utvecklingen av denna funktion. Du kommer vara med och sätta upp rutiner, processer och mål samt delta i att bygga ett större team i framtiden. Utöver detta arbetar du som säljare där du använder telefonen som främsta verktyg. Du har förvaltar både befintliga kunder men kontaktar också nya kunder för införsäljning av kundens produkter och tjänster. Du arbetar mot främst utländska företag i telekombranschen. Vår kund arbetar med affärssystemet Salesforce.

Företagspresentation

Vår kund, ett mjukvaruföretag i telekombranschen, är världsledande på mediation (integrationer). De erbjuder sina kunder ett integrationslager vilket hjälper deras kunder att bli mer kostnadseffektiva. Med över 350 installationer världen över och med flera stora, globala telekombolag som kunder är vår kund ett mycket spännande företag att arbeta på. De är över 200 anställda globalt och på Stockholmskontoret sitter ca 70 st.
Kontoret är placerat i centrala Stockholm.

Kvalifikationer
  • Du har gymnasieutbildning.
  • Du har några års erfarenhet av att arbeta i ett callcenter på ett IT-företag.
  • Du har erfarenhet av att kommunicera med företagskunder.
  • Du har erfarenhet av att arbeta med ett CRM-system. Har du jobbat med Salesforce är detta meriterande.
  • Du behärskar svenska och engelska i tal samt skrift. Kunskaper inom fler språk är mycket meriterande.
Personliga egenskaper

Vår kund söker dig som är intresserad av teknik och har lätt för att knyta sociala kontakter. Vi ser vidare att du är en ihärdig person som är självgående och målorienterad. Du bör trivas i en miljö med högt tempo.

Vad vår kund kan erbjuda

Vår kund erbjuder dig arbete i ett globalt företag som ständigt utvecklas. Du får goda förmåner, utbildningar och chansen att arbeta i en ansvarstagande och spännande roll.

Lön

Fast lön. Enligt överenskommelse

Tillträde och ansökan

Heltid. Tillsvidare med start omgående eller enligt överenskommelse. Du blir direktrekryterad av vår kund.

Skicka in din ansökan i Word-format snarast, då intervjuer sker löpande.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Telefonförsäljare
Kontakt

Ring Maja Fransson, 08-525 240 20

Publicerad

32 dagar sedan

Sista ansökningsdag

6 jan

Om företaget

JobBusters är ett växande personaluthyrnings- och rekryteringsföretag med lång erfarenhet. Vi samarbetar idag med allt ifrån stora globala bolag till mindre lokala företag. Vår målsättning är att hitta kundens drömkandidat och kandidatens drömjobb!


Hitta hit

Stockholms stad Visa på karta

Visa var