Innesäljare mot laboratorier till Mettler-Toledo - Mettler Toledo

Om jobbet

I rollen som innesäljare hos Mettler-Toledo kommer du arbeta med nykundsförsäljning och merförsäljning mot laboratoriekunder i en stödfunktion för utesäljarna. Huvudsakliga arbetsuppgifter är försäljning, orderhantering, offerering och hantering av inkommande leads på telefon och email. Primära produktområden kommer att bli inledningsvis Mettler-Toledos sortiment inom laboratorievägning och vätskehantering. Du kommer att ingå i ett större team av Insidesales och telesales där samarbetet över gränserna kan bli nyckeln till fortsatt framgång. Placeringen är på vårt kontor i Hammarby Sjöstad och du bor lämpligen i Storstockholmsområdet. Du rapporterar till Nordenchefen för inside/telesales.

Vi letar efter dig som:
  • Har minst två års vana av att bearbeta företagskunder via telefon (B2B)
  • Är resultat och målorienterad, van att jobba efter givna tidsramar
  • Har god datavana och är van att jobba med säljstöds- och ordersystem
  • Har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska
  • Är strukturerad och van att jobba med flera uppgifter parallellt
Vana av att jobba som innesäljare mot laboratorier tidigare eller jobbat i laboratoriemiljö är starkt meriterande.

Din personlighet:
Som person är du serviceinriktad, noggrann och van att jobba i team. Du trivs med kundkontakter, är proaktiv och levererar alltid god service både internt och externt.

Vi erbjuder:
Du kommer till ett företag som är marknadsledande inom vågar- och analysinstrument. Det innebär att du får arbeta med högkvalitativa, innovativa produkter. Du kommer till en arbetsplats där professionalism och kvalitet är starka ledord. Som nyanställd får du en gedigen introduktion och fortlöpande produktutbildningarTjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

Vill du vara med på vår resa?
I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys rekryteringskonsult Fredrik Tengberg. Önskas ytterligare information når du Fredrik på 076-000 18 69. Urvalet kommer att ske löpande så vi ser fram emot din ansökan snarast. Läs mer om Mettler Toledo på www.mt.com

Mettler-Toledo AB säljer vågar och vägningssystem samt analys- och processinstrument för tillverkningsindustri och laboratorier. Företaget är representerat i fler än 100 länder och har tillverkning på 15 platser runt om i världen, bl a i Schweiz, Tyskland, USA och Kina. Koncernen, med huvudkontor i Schweiz, är noterat på New York Stock Exchange. Totalt har koncernen nära 12.500 anställda och omsatte 2013 drygt 2.4 miljarder USD. I Norden är det 150 anställda, varav ett 90-tal i Sverige. Besök gärna företaget på www.mt.com
Jobbfakta
Ort
Nacka
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Telefonförsäljare
Publicerad

13 dagar sedan

Sista ansökningsdag

29 dec

Om företaget