Innesäljare hiss till Cramo byggetablering i Jordbro

Cramo · Försäljning · 31 okt

Om jobbet

Att arbeta som Innesäljare på hissavdelningen:
Som Innesäljare arbetar du med uthyrning och planering av hissar och hissbryggor. Du kommer att ge service, råd och information till våra kunder. I arbetsuppgifterna ingår dessutom att följa upp pågående uthyrningar och monteringar, ta emot beställningar och boka transporter. En viss del av ditt arbete består av administrativa göromål såsom vistelse på byggplatsen.

Din bakgrund:
För att trivas hos oss bör du ha ett byggtekniskt intresse. Arbetet kräver att du har datavana och körkort. Har du dessutom utbildning och erfarenhet ifrån byggbranschen eller liknande är det en fördel. Andra fördelar är att du behärskar engelska i tal och skrift och har en god lokalkännedom inom branschen. Det är också meriterande om du har erfarenhet av serviceinriktat kundnära arbete inom branschnära verksamhet.

Vem är du?
Som person är du positiv och utåtriktad. Du är praktiskt lagd och är inte rädd för att ta i när så behövs. Då du är Cramo:s ansikte utåt och dagligen har kundkontakt är det viktigt att du har en hög servicekänsla och tycker om att ge det lilla extra.

Har du frågor om tjänsten kontaktar du Gruppchef Torsten Gröhl 070-217 85 00 eller via mail torsten.grohl@cramo.com

Cramo eftersträvar mångkulturella arbetsplatser och en jämn könsfördelning, vi välkomnar sökande med varierad bakgrund.

Varmt välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Haninge
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Telefonförsäljare
Säljsupport
Publicerad

20 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 okt

Om företaget

Cramo är Sveriges största och Europas näst största företag inom uthyrning av maskiner, utrustning och hyresrelaterade tjänster samt uthyrning av flyttbara lokaler genom systerbolaget Cramo Adapteo. Moderbolaget i koncernen, Cramo Oyj, är börsnoterat i Helsingfors och Cramo är verksamt i femton länder genom ca 330 depåer. Antalet anställda uppgick till ca 2.500, och den konsoliderade omsättningen till 668 miljoner euro under 2015.


Hitta hit

Visa var