Innesäljare

Cowab AB · Försäljning · 25 dec

Om jobbet

Cowab AB
ärett företag inom materialhantering och lagerinredning. Cowab är ett svenskt, familjeägt företag. Ansvarsfullt och långsiktigt företagande är en del av vår affärsidé.

Vi söker nu en innesäljare till vårt kontor i Täby.

Dina
arbetsuppgifter


Vi söker en innesäljare som ska ingå i vårt säljteam om 5 personer. Dina arbetsuppgifter blir att svara på inkommande telefonsamtal, bearbeta kunder och potentiella kunder per telefon, upprätta offerter och göra affärsavslut. Du arbetar med säljstödjande åtgärder och andra kundaktiviteter. I arbetsuppgifterna ingår även att vara ett stöd till övrig säljkår. Tjänsten är på heltid (37,5 tim/vecka) med tillträde så snart som möjligt.

Din bakgrund

Du har gymnasiekompetens samt gärna eftergymnasial utbildning med inriktning på marknad eller ekonomi. Du behärskar svenska språket flytande i tal och skrift samt god engelska. Du har också erfarenhet från försäljning och av uppsökande nykundsbearbetning. Du har troligtvis arbetat inom B2B och har god kunskap om lager- och materialhantering. Ett brett kontaktnätverk är en fördel. Du har datavana och ser PC samt Office som ett självklart hjälpmedel i

Ditt arbete. Vi arbetar i Microsoft Dynamics (Axapta 2012).

Personliga
egenskaper


Som innesäljare måste du ha förmågan att arbeta självständigt, strukturerat och med god planering av dina arbetsuppgifter. Vi söker efter en person som är målmedveten, flexibel, kan ta egna initiativ, har mycket energi och en stark egen drivkraft. Vi förutsätter att Du är har lätt för att skapa nya kundkontakter, trivs med att göra affärer och är mån om att leverera resultat.

För att trivas i rollen som säljare bör du också ha en förmåga att hantera motgångar.

Din arbetsplats

Din arbetsplats är i Arninge, Täby. Du erbjuds ett självständigt och utvecklande arbete med stort eget ansvar. Företaget erbjuder idag förmåner såsom friskvårdsbidrag och möjlighet till gymkort. Du får interutbildning i

Täby.

Vill du veta mer? Alla med rätt kompetens är välkomna att söka den lediga befattningen oavsett kön, ålder eller etnisk tillhörighet.

För ytterligare information, kontakta Daniel Ström daniel.strom@cowab.se

Eller Peter Jonson peter@cowab.se

Vi vill ha din ansökan omgående till daniel.strom@cowab.se

OBS! endast svar per mail
Jobbfakta
Ort
Täby
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Säljsupport
Kontakt

Mejla eller ring Daniel Ström, 08-544 403 70

Publicerad

43 dagar sedan

Sista ansökningsdag

25 dec

Om företaget

Cowab AB
Box 7300
Tumstocksväen 13 B Arninge
187 66 TÄBY