Innesäljare, BK, Stockholm

KåKå AB · Försäljning · 24 dec

Om jobbet

Till vår verksamhet i Stockholm

söker vi Sveriges bästa innesäljare

Till vårt affärsområde Bageri & Konditori söker vi efter Dig som älskar bröd och kunder
"KåKå hjälper kunderna att lyckas". Bara genom att stärka kundernas profil och kunskap kan vi öka kundernas lönsamhet. Det vill vi vara experter på och därför söker vi dig som är affärsdriven, självständig, empatisk och passionerad. Du älskar att göra affärer och att skapa långsiktiga och djupa kundrelationer genom att implementera KåKås starka mervärdesportfölj.

Du tillsammans med utesäljare ansvarar för att bearbetningen av säljdistriktets kunder sker så att angivna försäljnings och volymmål nås inom de kostnads och lönsamhetsramar som fastställts, samt att försäljningen per telefon sker enligt uppgjord plan.

Du har mycket god datorvana och behärskar Officepaketet väl, erfarenhet från affärssystemet Movex är meriterande. Att du har en bakgrund från Bageri/Livsmedel är en klar merit. Du är stresstålig, kan arbeta självständigt, och har stark känsla för service.

Du ingår i en grupp av innesäljare där det är viktigt att samarbeta mellan de olika försäljningskontoren. Din placering blir på vårt försäljningskontor i Stockholm/Rotebro.

Vi erbjuder Dig ett stimulerande arbete med högkvalitativa produkter och ett gott kamratgäng. Du får möjlighet till såväl personlig som professionell utveckling.

Vill Du ha mer information är du välkommen att ringa vår Regionchef Micael Edelborg,

tel 0768-77 16 02 eller HR Manager, Peder Mattsson, tel 0709-10 03 10.

Vi behandlar sökande och intervjuer löpande, så dröj inte med din ansökan.

Välkommen med din ansökan. (vi tar ej emot email ansökningar)
Jobbfakta
Publicerad

5 dagar sedan

Sista ansökningsdag

24 dec

Om företaget

KåKå AB är Sveriges ledande leverantör av bageriingredienser. KåKå AB finns representerat i Malmö, Stockholm, Örebro och Göteborg med totalt 150 anställda. KåKå befinner sig i ett expansivt och spännande skede där vi stärker våra positioner inom alla våra kundsegment såsom hantverksbageri, leveransbageri, industribageri, livsmedelsindustri samt konsument. KåKå omsätter ca 1 miljard SEK.

KåKå Sverige ingår i Orkla Food Ingredients (OFI) som är en del av Orkla ASAs fyra livsmedelsdivisioner. OFI har ca 2600 anställda och omsätter ca 8 miljarder SEK. I OFI ingår också bl a Jästbolaget,Odense Marcipan, Dragsbaek Margarine, Idun Industri och Sonneveld.