Innehållsproducent onlinekurser till Bonnierförlagen

Om jobbet

Har du erfarenhet av e-learning och vill vara med i uppstarten av Bonnierförlagens nya satsning på onlinekurser? Som innehållsproducent får du en operativ roll med många kontaktytor samt möjlighet att bidra till projektets fortsatta utveckling. För dig som är drivande och motiverad till nästa steg i karriären finns här möjligheten att utvecklas hos en av Sveriges attraktivaste arbetsgivare.

Information om uppdraget

Bonnierförlagen söker en innehållsproducent som kommer vara med i uppstarten av deras nya satsning på onlinekurser.

I denna rekrytering samarbetar Bonnierförlagen med Academic Work. Samtal och mail kring tjänsten hänvisas därför till Academic
Work. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Bonnierförlagen.

Arbetsuppgifter

Som innehållsproducent kommer du att tillhöra teamet för digitala affärer med nio medarbetare, där du främst arbetar med fem kollegor i projektgruppen för onlinekurser. Projektet innebär att ni skapar onlinekurser utifrån böcker ur Bonnierförlagens sortiment. Du ansvarar för skapandet av kurserna där du producerar material, samordnar och koordinerar arbetet för att kurserna ska bli klara inom uppsatt tidsram. Din roll är primärt operativ där produktionstakten kommer att vara hög men du kommer även bidra till den strategiska utvecklingen för projektet. Du kommer att ha många kontaktytor samt arbeta nära projektledaren. Du kommer vara ensam med din kompetens och förväntas därför vara självständig i din roll samt ta egna initiativ med din närmsta chef och teamet som bollplank. Du kommer att rapportera till affärsutvecklingschefen som värderar ärlighet och kommunikation i ert samarbete.

Du kommer till exempel att:
  • Definiera målgrupp för onlinekurserna, samla in information från ämnesexperter, utforma upplägg samt samarbeta med upphovspersonerna till böckerna
  • Producera manus, infografik och bilder samt vara kravställare mot produktionsbyråer vid beställning av video, ljud och animation. Beroende av dina kunskaper kan mer produceras inhouse
  • Vara delaktig i att utforma optimala säljprocesser och beslutsunderlag för projektet
För dig som motiveras av att driva projekt, skapa långsiktiga relationer och samarbeta nära kollegorna i en kreativ miljö är detta en stor möjlighet till en utvecklande roll. Du kommer in i en snabbfotad och prestigelös organisation där alla samarbetar för att förverkliga de bästa idéerna.

Vi söker dig som

Vi söker dig som..
  • Har studerat Learning designer/e-learning/utbildningsproducent vid Medieinstitutet alternativt motsvarande utbildning
  • Har några års erfarenhet av att producera onlinekurser, alternativt något kortare erfarenhet men ett stort driv och förmåga att arbeta självständigt
  • Erfarenhet av manusproduktion, infografik, bildproducering samt god vana i Adobe Photoshop
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, särskilt med en stark förmåga att uttrycka dig pedagogiskt och korrekt i skrift
Som person är du problemlösande i ditt tillvägagångssätt då du kommer arbeta självständigt och vara ensam i din kompetens. Vidare är du relationsskapande då goda samarbeten med författare, teamet och produktionsbyråer är avgörande för att lyckas med kursproduktionen. Du har också en naturlig pondus samtidigt som du är lyhörd, vilket krävs för att du ska kunna driva projekten i mål inom tidsramen. Då ett helt nytt kursutbud ska skapas kommer produktionstakten att vara hög, du har därför en förmåga att arbeta effektivt och prioritera i ditt arbete.

Övrig information
  • Kontaktuppgifter: Freja Birkhammar, Recruitment Consultant, freja.birkhammar@academicwork.se, 08- 56 24 67 35.
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Marknadsföring
Publicerad

42 dagar sedan

Sista ansökningsdag

24 dec

Om företaget

Bonnierförlagens vision är att sprida berättelser som berör, upplyser, underhåller och utvecklar. Vår framgång bygger på att vi kombinerar vår yrkesskicklighet med våra värderingar kvalitet, öppenhet, respekt, affärsmässighet och mod. Det innebär att vi tar nya initiativ med ett långsiktigt kvalitetsperspektiv, och vill sprida starka berättelser till så många som möjligt.

Bonnierförlagen består av flera förlag, bokklubbar, agenturer samt en nystartad digital självpubliceringstjänst: Type & Tell. Vår utgivningskatalog består av drygt 10.000 titlar, varav 5.500 är digitala. Vårt kontor ligger på Sveavägen 56, mitt i centrala Stockholm, där du kommer att träffa kollegor inom hela Bonnierförlagen, som består av ca 280 medarbetare. I huset sitter också våra branschkollegor på SF, BookBeat och Adlibris.