Inne säljare

Om jobbet

Konsumentrådgivarna består av ett litet team som arbetar tillsammans för att hjälpa vår uppdragsgivare att rekrytera nya kunder till deras produkter. Just nu så behöver vi utöka personalstyrkan med 4 nya medarbetare som är drivna och engagerade personer som kan hjälpa oss med just detta!
Konsumentrådgivarna är ett TM bolag som har många års erfarenhet inom försäljning, det vi värdesätter är vår personal och kundrelationen. För utan dem 2 punkterna så är vi inte ett helt funktionellt bolag. Känner du att du är en person som vill ha ett arbete och en arbetsplats som kan hjälpa dig att utvecklas? Våra krav på kandidaterna är enbart en vilja från ditt håll resten axlar vi. Självklart så får du en gedigen utbildning med hur produkten ska hanteras i säljsamtalet och daglig coachning. Vi massrekrytering inte för att sedan sila ut dem som inte passar bolaget bäst. Har vi valt att anställa dig, JA då har vi också valt att satsa på dig och därmed lyckas med dig som medarbetare. Kort och gott går vi vidare med en anställning så har vi redan där lyckats då vi inte ser oss vilja misslyckas med någon kandidat som har valt oss som bolag.
Hos oss kommer du att jobba med båda varma och kalla kunder d.v.s. befintliga och nya kunder till vår uppdragsgivare, produkten vi säljer är El abonnemang & Hemtelefon. Kontakten med kunden sker per telefon i en trivsam arbetsmiljö. Tillsammans kommer vi självklart att ha roligt på vägen för att uppnå våra gemensamma mål!

Är du den vi söker?
  • Har dina vänner beskrivit dig som en dålig förlorare? Du däremot ser dig som en riktig vinnare.
  • Du ser inga hinder? Bara en konstant vilja att sträva efter det bättre.
  • En kund glömmer oftast bort vad dem har köpt men kommer oftast ihåg upplevelsen av säljaren. Håller du med?
  • Sist men inte minst så ska du ha kul och vilja tjäna pengar.
Att bli en bra säljare kräver en bra grundutbildning och en seriös uppföljning. Vi på konsumentrådgivarna kommer att ge dig mycket mer än så.

Arbetstider
Måndag - Fredag
8.30-17.30

Du har en bra fast lön plus en provision & bonus. Provision & bonus finns till för att tillfredsställa din plånbok och dina framtidsvisioner.

Som morot för goda resultat anordnar vi dessutom allt i från afterworks och kickoff till tävlingar med bonusar och andra fina priser.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
4
Yrkesområde
Försäljning
Publicerad

15 dagar sedan

Sista ansökningsdag

Idag

Om företaget


Hitta hit

Stockholms stad Visa på karta

Visa var