Inköpschef för direktrekrytering till e-handelsbolag!

Om jobbet

Information om uppdraget

Arbetar du idag som inköpare eller kategorichef och vill ta steget vidare som inköpschef på ett spännande e-handelsbolag? Är du driven och gillar att tänka utanför boxen? Då kan detta vara tjänsten för dig!
Nu söker vi för Buildor.se en Inköpschef för en direktrekrytering. Buildor startade sin verksamhet 2013 och sedan 2015 är de en del av Byggmaxfamiljen. De har som mål att erbjuda ett brett sortiment av varierade produktkategorier till marknadens mest konkurrenskraftiga priser inom byggvaror och inredning på nätet.

Inköpsavdelningen behöver nu förstärkning då nuvarande inköpschef klättrar till en ny roll inom bolaget. I rollen kommer du att arbeta med ditt team som består av två inköpare, inköpskoordinator samt Head of Analytics. Buildor har gått från 0 till 100 MSEK på 4 år vilket också innebär att nästa år kommer man att ansvara för en inköpsvolym på över 100 MSEK. Mer specifikt kommer dina arbetsuppgifter bland annat bestå av:
  • Följa upp gårdagens marginal
  • Delta i leveransmöten
  • Resultat och budgetansvar
  • Förhandla priser
  • Nykundsbearbetning
Uppdraget innebär att du blir direktanställd av vår kund som har sitt kontor i Solna. Det är en heltidsanställning som beräknas starta så snart vi har hittat rätt person. Kontorstider tillämpas.

Kunskaper för uppdraget

Vi söker dig som antingen har studerat en eftergymnasial utbildning på universitet/högskola eller KY-utbildning inom ekonomi, logistik, inköp och/eller har praktiskt erfarenhet av liknande roll. Det är meriterande om du tidigare har arbetat med e-handel eller inom vitvarubranschen. Vidare har du goda kunskaper i Officepaketet, specifikt Excel. Som person är du driven, handlingskraftig och gillar att tänka utanför boxen. Du är resultatorienterad, gillar att ta egna initiativ och inte rädd att ta eget ansvar. Låter denna tjänst som något för dig? Ansök redan idag, urval sker löpande.
Jobbfakta
Publicerad

23 dagar sedan

Sista ansökningsdag

17 jan

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!