Inköpsassistent till internationellt energibolag i Solna!

Om jobbet

Är du redo för nästa utmaning? Har du arbetslivserfarenhet av inköp- och ekonomi? Se hit, vi har nu uppdraget för dig!

Om jobbet
Hos vår kund i Solna kommer du att supportera affärsområden och stabsfunktioner gällande upphandlingsrelaterade frågor. Vidare kommer du att arbeta med inköpsorder baserat på rekvisitioner, övervaka och hantera orderbekräftelser samt agera på avvikelser. Du kommer även i denna roll att behöva arbeta proaktivt med andra stödfunktioner internt hos företaget för att kunna bidra till en effektiv upphandlingsprocess.

Om dig
Vi söker dig som har utbildning på högskolenivå inom logistik eller företagsekonomi, vi ser även att du har god förståelse för bokföring och fakturaprocesser då du på daglig basis kommer att svara på inkommande samtal rörande fakturor och godshantering. Det är meriterande för tjänsten om du har tidigare arbetslivserfarenhet av affärssystemet SAP. Det här är ett jobb för dig som är självgående, initiativrik, du trivs med att ha många olika kontaktytor samt ser fram emot att arbeta operativt.

Viktigt för tjänsten är:
- flytande engelska och svenska i både tal och skrift

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om anställningen
Tjänsten som inköpsassistent är ett konsultuppdrag med tillsättning 1 november och förväntas pågå ca 12 månader. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Om ansökan
Tjänsten ska tillsättas med start 1 november och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev.

Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Annelie Sandberg 08- 598 981 96

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Solna
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration
Försäljning
Underkategori
Assistent
Publicerad

12 dagar sedan

Sista ansökningsdag

13 nov

Om företaget

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.