Inköpsassistent med SAP till attraktivt bolag

Lernia · Administration · 25 okt

Om jobbet

Arbetsuppgifter

Är du en driven och engagerad inköpsassistent med god erfarenhet av SAP? Har du en pedagogisk ådra i kombination med en serviceinriktad personlighet? Då kan du vara personen vi söker!

För kunds räkning söker vi nu en inköpsassistent med god erfarenhet av SAP:s inköpsmodul. Vi söker dig som vill arbeta som supportfunktion för företagets inköpssystem och vara med och implemetera SAP:s inköpsmodul i de nordiska länderna. Du kommer att arbeta operativt och har b.la följande arbetsuppgifter:
  • Hantera operativt inköp, bla registrera inköpsordrar/limitordrar
  • Göra godsmottagningar
  • Hantera leverantörskontakter och interna kontakter i de olika bolagen
  • Göra offertförfrågningar
  • Ge support till användarna i SAP:s inköpsmodul.
Din bakgrund

Vi söker dig som har 1-3 års tidigare erfarenhet av att arbeta som inköpsassistent eller i en liknande roll. Det är ett krav att du har 1-2 års erfarenhet av att jobba med SAP:s inköpsmodul. Du hanterar både engelska och svenska flytande såväl i tal som i skrift, då detta är ett internationellt bolag.

Personliga egenskaper

För att lyckas i rollen som inköpsassistent söker vi dig som är en driven och engagerad person. Du tycker om att arbeta med andra och har en god kommunikativ förmåga som du gärna använder såväl internt som externt. Vidare är du en serviceinriktad och ansvarsfull person som är mån om att göra bra ifrån dig. Känner du igen dig i beskrivningen? Välkommen med din ansökan redan idag!

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Heltid/Visstid/Stockholm

Tillträdesdag

Omgående

Information

Urvalet hanteras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan redan idag så ökar du chanserna till jobbet!
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration
Transport & Logistik
Underkategori
Assistent
Inköp
Publicerad

3 dagar sedan

Sista ansökningsdag

25 okt

Om företaget

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.