Inköpare till högteknologiskt bolag i Kista

Om jobbet

Är du sugen på nya utmaningar inom inköp? Vi har löpande nytt konsultuppdrag hos en spännande kund där du får möjlighet att lära dig nytt och utvecklas i en stimulerande miljö. Kunden tillverkar högteknologisk utrustning för bland annat militären.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer som inköpare vara huvudsaklig kontaktperson mot leverantörer, hanterar leverantörs kontakter och genomföra leverantörsstrategier. Du arbetar med ett brett nätverk och har kontakt med övriga delar av verksamheten. Du är ansvarig för en inköpsportfölj och förhandlar för att se till att alla inköp är i linje med definierade strategier med syfte att optimera totalkostnader. Du hanterar och ansvarar för hela produktens livscykel och har god förståelse för flödet i processerna.

Din bakgrund

Du har vana av att lägga beställningar och avrop i affärssystem. Helst kunskap i Jeeves för att få en kort startsträcka. Erfarenhet ifrån inköp av mekanik och ritningsbundna mekaniska detaljer, men även elektroniska komponenter. Intresse och erfarenhet av industriell produktion. Kunna läsa mekaniska ritningar.

Dina egenskaper

Du har en God teknisk förståelse. Teknisk kunnig och intresse för teknik. Intresse och erfarenhet av industriell produktion. Proaktiv inställning. Visar på förmåga att prisförhandla. God IT-vana, MS office, Excel. Kan uttrycka sig i tal och skrift på svenska och engelska. Teknisk förståelse. Grundläggande avtalsförståelse.

Ansökningsprocess

Vi arbetar med löpande urval och intervjuer för tjänsten. Välkommen in med din ansökan redan idag!
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
2
Yrkesområde
Transport & Logistik
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Inköp
Kontakt

Mejla Randstad AB

Publicerad

49 dagar sedan

Sista ansökningsdag

26 okt

Om företaget

Med över 600 000 anställda i fler än 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning. Vi växer stadigt på den svenska marknaden med många spännande karriärmöjligheter för den engagerade och kvalitetsmedvetna medarbetaren. Som konsult på Randstad erbjuder vi dig möjligheten att skaffa bred erfarenhet och arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken. Vi ser våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och som konsult är du Randstads ambassadör och vårt ansikte utåt. Söker du en arbetsplats som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas som konsult på Randstad.