Inköpare till Furniturebox

Om jobbet

Är Du intresserad av att jobba på ett av Sveriges snabbast växande E-handelsföretag? Furniturebox söker nu, med start omgående, en driven och orädd inköpare, som söker ett karriärsval med brant inlärningskurva och stort ansvarsområde från dag 1.

Vilka är vi?
Furniturebox utsågs nyligen av Ehandel.se som Sveriges absolut snabbast växande e-handelsföretag. På 3 år har bolaget gått från en omsättning på ett par hundra tusen kronor i månaden till att omsätta över 300 miljoner kronor. De två senaste åren har bolaget blivit framröstat av Pricerunners kunder till Årets E-handel inom Hem&Trädgård. Under 2015 lanserades en internationell expansion till Tyskland, Norge och Danmark.

Med vår explosionartade expansion utgör inköpsteamt en fundamental roll i verksamheten. De svarar för all sourcing, inköp, sortimentsurval, produktframtagning, förhandlingar och kontakter med våra leverantörer - över hela världen.

Din roll

Som inköpare hos oss på Furniturebox har du stort ansvar från dag 1. Du arbetar tillsammans med resten av inköpsteamet för att föra verksamheten framåt - både operationellt och strategiskt. I din roll kommer du ansvara för ett helt leverantörsområde där du planerar och utför inköp samt följer upp inköpen och kvaliteten hos våra produkter. I rollen ingår även följande arbetsuppgifter:
  • Säkerställa lagernivåer
  • Leverantörskontrakt
  • Utvecklingsarbete


Resor kan förekomma i arbetet.

Vem söker vi?
Vi söker en driven inköpare som trivs i en snabbrörlig och dynamisk miljö då vi är ett företag under stark tillväxt. Som person är du snabblärd och räds inte för utmaningar och nya mål. Du är strukturerad, effektiv och stresstålig. Vidare är du en person som gillar siffror och har en bra analys- och slutledningsförmåga.

Vi söker dig med tidigare erfarenhet av inköp och som kan hantera det engelska språket utan problem. Erfarenhet av Microsoft Dynamics Navision och Excel är meriterande.

Intervjuer sker löpande.Skicka din ansökan med CV och personligt brev via vårt rekryteringssystem.I denna rekrytering önskar vi inte hjälp från rekryterings- och bemanningsfirmor. Ansökningar via mail tas inte i beaktande.
Jobbfakta
Kontakt

Mejla Kundservice StepStoneBlocketJobb

Publicerad

5 dagar sedan

Sista ansökningsdag

28 jan

Om företaget