Inköpare av frukt/grönt till Linas Matkasse

Om jobbet

Linas Matkasse fortsätter att växa och behöver utöka sin inköpsfunktion med ännu en vass inköpare. Som inköpare hos oss kommer du ha möjlighet att utveckla dina produktkunskaper inom livsmedel och vara en del av ett expansivt och framåtblickande organisation. Är du den affärsdrivna och handlingskraftiga person vi söker?

Om oss
Linas Matkasse skapar en skönare vardag och underlättar för familjer som vill laga god, sund och varierad mat. Vi är marknadsledande inom branschen för matkassar på nätet och vi befinner oss i en fortsatt kraftig tillväxtfas. Koncernen omsätter drygt 1 miljard kronor. Sedan starten 2008 har vi vuxit enormt, men den familjära känslan av ett litet företag finns kvar! Den sitter i väggarna och vi tar väl hand om den. Det är högt i tak och vi har en genuint god stämning. Vi gillar varandra och att komma till jobbet. Läs gärna mer på www.linasmatkasse.se.

Tjänsten
Som inköpare på Linas Matkasse har du nära samarbete med företagets menyteam i olika frågor rörande planering, optimering av inköp och tillgång av produkter till de framtagna menyerna.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:
  • ansvarig för inköp av frukt och grönt
  • ansvar och genomförande av löpande inköpsarbete till Linas matkassar
  • kontakt med leverantörer, produktion, logistik och internt
  • förhandlingar med leverantörer kring pris, kampanj och sortiment
  • uppföljning och optimering av resultat samt utveckling av inköpsprocesser
  • delaktig i att etablera nya såväl som långsiktiga affärsrelationer
  • allmän orderadministration och uppföljning
  • Reklamationsuppföljning
  • Uppdatering av frukt och grönt-priser och sortiment i vårt affärssystem (Visma)
Vem är du?
Vi söker dig som har stor erfarenhet av inköp, varuplanering och har en god förståelse för dagligvarumarknaden. Du har god förhandlingsvana, goda produktkunskaper inom livsmedel och då speciellt frukt och grönt. Vi ser att du kommer från leverantörsledet och har stor erfarenhet av inköpsarbete inom frukt och grönt, van vid upphandlingar.

Du har ett stort intresse för att utveckla och förbättra våra inköpsprocesser som bidrar till ökad lönsamhet. Du förstår vikten av en positiv kundupplevelse och är lyhörd för kundens krav och behov. Du har vana att arbeta i affärssystem (Visma-erfarenhet är meriterande).

Som person är du flexibel, handlingskraftig och trivs med att lösa problem. Du är van att arbeta självständigt men trivs även i roller där du tillsammans med andra får nå uppsatta mål. Vi ser även att du är affärsdriven, stresstålig, noggrann och servicemässig i ditt sätt.

Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast rekrytering@linasmatkasse.se. Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig inköpschef Anders Steen 072-734 14 97

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Inköp
Kontakt

Ring Anders Steen, 072-734 14 97

Publicerad

2 dagar sedan

Sista ansökningsdag

28 jan

Om företaget