Inköpare av bilar sökes till södra Stockholm!

Om jobbet

Har du ett stort bilintresse samtidigt som du är intresserad av att göra affärer? Triggas du av utmaningar? Då kan den här rollen vara något för dig! Vi söker just nu en inköpare/testare med placering i södra Stockholm som vill vara med och utveckla ett nytt, snabbt växande och kreativt företag inom bilindustrin.

Arbetsuppgifter

I rollen som inköpare arbetar du ute på en av våra test- och inköpsstationer och ansvarar för att utvärdera inkommande fordon. Rollen är en nyckelposition inom organisationen där du på daglig basis hanterar inköp av uppemot 20 bilar av olika märken, modeller och skick. Kundinteraktion, relationsbyggande och förhandling är återkommande delar i arbetet. Du ansvarar för att inköpsprocesserna på din lokala test- och inköpsstation sköts och hanteras på ett ansvarsfullt sätt samtidigt som du är företagets ansikte gentemot kunderna.

Profil

Vi söker dig som har ett stort intresse samt bred och djup teknisk kunskap om bilar. Kanske har du jobbat som bilförsäljare, biltestare eller servicetekniker innan. Du duktig på att utvärdera bilar och har en professionell framtoning. Du uppskattar att ha kundkontakt och sätter kunden i första rummet. Som person ger du ett förtroendeingivande och positivt intryck samtidigt som du har en säljanda och stort driv för att göra affärer. Då rollen innebär mycket självständigt arbete sätter det krav på din förmåga att själv driva ditt arbete framåt. Utöver detta har du god datorvana och körkort B.

Vi erbjuder

För rätt person erbjuder vi dig att vara med på en spännande och dynamisk resa på ett ungt företag med exponentiell tillväxt och internationell närvaro. Du får arbeta på ett företag med en unik affärsmodell som revolutionerar bilindustrin men också bilägares möjligheter till att sälja sina bilar enkelt och bekvämt. Du erbjuds en självständig och ansvarfull roll i ett snabbt växande Internet- och fordonsföretag. Miljön är öppen, positiv och motiverande med platta hierarkier och korta beslutsvägar.

Ansökan

Är du redo att ta nästa steg i din karriär och känner du att detta stämmer in på dig är du välkommen att skicka in din ansökan (CV samt personligt brev) via ansökningsknappen nedan.

Har du frågor om tjänsten vänligen kontakta Beatrice Lönnqvist, HR Manager, på 0708-604691 alternativt rekrytering@vkdb.se.

Välkommen med din ansökan!


Vi är den snabbast växande marknadsplatsen för bilar i Europa, med ledande teknisk plattform och närvaro på 20 marknader med fler än 300 test- och inköpsstationer. Vi är ett oerhört expansivt och dynamiskt internetföretag med motiverade medarbetare och spännande karriärmöjligheter. Vi expanderar nu ytterligare på den svenska marknaden, och av den anledningen söker vi nya medarbetare.
Jobbfakta
Publicerad

47 dagar sedan

Sista ansökningsdag

24 dec

Om företaget