Assistentstjärna till det globala företaget Atsec information security

Om jobbet

Skulle du beskriva dig själv som ansvarstagande och självgående? Är du en hungrig studerande med minst 2 år kvar, och vill ha ett meriterande extrajobb som assistent där du själv påverkar på din personliga utveckling? Då är det dig vi söker!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Atsec Information Securitys räkning en assistent till deras kontor i Sverige. Företaget behöver nu en stjärna som är tillgänglig cirka 2 dagar i veckan och kan assistera den operativa chefen i Stockholm samt deras VD som sitter nere i Munchen. Kontoret är beläget i Mörby centrum och består av cirka 7 personer, alla är akademiker så kontorsmiljön är därför väldigt stimulerande och där finns extremt mycket kunskap att hämta. För att kunna söka denna tjänst krävs det att du är student.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
AcademicWork

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Atsec.

Arbetsuppgifter

Som assistent kommer du att assistera VDn och kontorschefen med varierande uppgifter. Du kommer att sköta en del av deras administration till en början och sedan beroende på din profil mer och mer ansvarsfulla arbetsuppgifter inom ditt studie- eller intresseområde. Arbetsuppgifterna varierar väldigt och involverar allt från beställningar av förbrukningsvaror till att ta fram marknadsföringsmaterial eller vara med och kvalitetssäkra diverse projekt.

Du kommer till exempel att:
 • Hantera inkommande och utgående fakturor
 • Beställa förbrukningsmaterial, se till så att allt det finns på kontoret
 • Hantera reseräkningar, hålla koll på förfallodatum
 • Uppdatera marknadsföringsmaterial och nyheter på hemsidan
 • Assistera och kvalitetsgranska vid upphandlingar
Vi söker dig som

Vi söker dig som är student och vill ha ett meriterande och varierande extrajobb vid sidan av. Du ska vilja jobba två dagar i veckan som du flexibelt planerar in tillsammans med ansvarige. Vi ser gärna att du har en administrativ vana och ditt främsta redskap kommer vara en Mac-dator. Då VDn sitter i Tyskland så behöver du vara en orädd person som vågar ta kontakt med olika myndigehter och söka fram sverigespecifik information. Exempel på information som du behöver kunna söka fram är:
 • Regelverk kring reseräkningar
 • Vad som gäller vid VAB för den interna personalen
 • Hur sjukfrånvaro fungerar
Som person är du väldigt ansvarstagande och självgående och går in med 100% på de uppgifter du har. Vi ser gärna att du visar en viss hunger för att lära dig nytt och utvecklas i din yrkesmässiga roll. Vidare är det viktigt att du är strukturerad och trivs med att ta egna initiativ där du själv ansvarar för de uppgifter du har under dagen.

Övrig information
 • Start: Omgående.
 • Omfattning: 1-2 dagar i veckan, kontorstider.
 • Placering: Mörby Centrum, Stockholm
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Deltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration
Underkategori
Assistent
Publicerad

21 dagar sedan

Sista ansökningsdag

26 dec

Om företaget

Atsec information security är ett företag som grundandes år 2000 av tre stycken som arbetade med just säkerhet som delar en passion för informationssäkerhet. Företaget har vuxit sedan det grundades med kontor runt om i världen, en stab av erfarna konsulter och en tjänsteportfölj som omfattar nästan varje aspekt av informationssäkerhet. Tillsammans med konsulter och bland annat nätverksteknikers är deras uppdrag att förse deras kunder med professionell och oberoende rådgivning gällande informationssäkerhet för att stärka deras verksamhet. Bolaget har sitt huvudkontor i Tyskland och är på frammarsch i Sverige i denna populära och allt mer växande säkerhetsmarknad.