Initiativrik och ambitiös originalare inom webb till stort svenskt modebolag

Om jobbet

Vill du arbeta som originalare inom webb på ett stort modeföretag? Då är det här jobbet för dig! Som originalare kommer du få arbeta med webbdesign och bildbeskäring i ett tight team tillsammans med projektledare och webbdesigner. Här finns stora utvecklingsmöjligheter för den som visar framfötterna!

Information om uppdraget

Academic Work söker för kunds räkning en originalare inom webb.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till AcademicWork

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund.

Arbetsuppgifter

Som originalare kommer du att jobba i ett tight team med webbdesigner och projektledare. Dina främsta arbetsuppgifter kommer att vara produktion av bildmaterial för webbkampanjer i olika kanaler, men även andra varierande uppgifter kan tillkomma. Du kommer att producera original för kampanjer i mobila appar, tablet och för hemsidan. Din uppgift blir att anta och hitta nya lösningar på de dagliga utmaningar som dyker upp.

Du kommer exempelvis att:
  • Utföra enklare webbdesign och layout
  • Beskära bilder
Med tanke på att du kommer till ett globalt bolag inom modebranschen finns det stora utvecklingsmöjligheter för dig som visar framfötterna. Du kan vara säker på en trevlig arbetsmiljö då vår kund har blivit omnämnt till Sveriges bästa arbetsplats.

Vi söker dig som
  • Har en eftergymnasial utbildning inom grafisk produktion eller motsvarande
  • Har något års relevant erfarenhet från arbetslivet, alternativt relevant praktik/extrajobb under studietiden
  • Har stark formkänsla och ett öga för detaljer på pixelnivå och kan visa på tidigare jobb via din portfolio
  • Har mycket goda kunskaper i Photoshop, Indesign och Illustrator samt en god teknisk förståelse
Det är mycket meriterande om du har erfarenhet av att jobba som originalare inom webb sedan innan.

Som person är du utåtriktad, villig att lära dig nya moment och kunna leverera resultat på kort tid då du trivs i ett högt tempo. Du är driven, har god initiativförmåga samt har förmågan att agera proaktivt. Vidare är du som person noggrann och resultatorienterad, öppen för snabba förändringar samt är kvalitetsmedveten. Självklart är det även ett stort plus om du är modeintresserad.

Övrig information
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail.
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Marknadsföring
Underkategori
Marknadskoordinator
Publicerad

5 dagar sedan

Sista ansökningsdag

21 dec

Om företaget

Vår kund är ett internationellt modeföretag med huvudkontor i Stockholm. Du kommer att vara placerad på kontoret i centrala Stockholm. Att arbeta på divisionen Online Marketing Production innebär att du måste vara van att arbeta i ett högt tempo med ständiga förändringar. Du ska som en i teamet kunna anta de utmaningar som dagligen dyker upp inom produktionen med ett öppet sinne och en positiv inställning.