Ingenjör som gillar teknik och problemlösning!

Om jobbet

Om tjänsten

Infotiv söker en ingenjör som gillar teknik och problemlösning!
 • Är du ingenjör och gillar att syssla med datorer, nätverk och liknande tekniska prylar?
 • Känner du att du har lätt för att förstå och hitta lösningar på tekniska problem?
 • Gillar du när man måste gräva djupt ner i en problemställning och verkligen förstå hela situationen för att ta sig an problemet?
Då kan diagnosingenjör vara något för dig. Vi ser att våra kunder har stora utmaningar framför sig i höst, så just nu vill vi förstärka vårt team inom det området.

I rollen som diagnosingenjör på Infotiv ansluter du till en grupp kunniga kollegor, både juniora och seniora. Du sitter på plats ute hos våra kunder och jobbar för att deras tekniskt komplexa produkter blir så enkla att felsöka som möjligt, samt tar fram arbetssätt för hur felsökning skall gå till. Allt för hjälpa de som i slutändan skall använda produkten. Du jobbar väldigt självständigt, och en viktig del av jobbet är att bygga ett stort nätverk inom organisationen samt skaffa dig en god förståelse för produkterna du arbetar med. En rolig och spännande utmaning där du snabbt lär dig kundernas produkter och får en god inblick i hur de används ute i fält. Att jobba som diagnosingenjör ger dig mycket goda förutsättningar till personlig utveckling hos oss och våra kunder.

Infotiv är ett mindre konsultbolag med en nischad leverans av teknikkonsulter till svensk industri. Företaget karaktäriseras av korta beslutsvägar och en familjär atmosfär. Ledordet skarp hjärna, varmt hjärta genomsyrar vår organisation och samtliga våra medarbetare.

Om dig

Som konsult skall du trivas med okända omgivningar och komplexa utmaningar. Du skall ha ett eget driv och ett engagemang och du ska förstå att det är ett serviceyrke. Det handlar om att aktivt uppsöka information och proaktivt agera på densamma.

Vi ser gärna att du har en villighet att utvecklas inom flera av våra kompetensområden. Din relation med våra konsultchefer och säljare är personlig, och de drivs av att hitta passande utmaningar åt dig som du kanske själv inte ens tänkt på!

Vi värderar goda, långsiktiga kundrelationer och att vara professionella i allt vi gör. Det är därför viktigt att du delar dessa värderingar, och stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet hos dig som sökande.

Som person skall du:
 • Aktivt söka upp arbetsuppgifter och ta initiativ till åtgärder
 • Tycka det är kul att jobba med andra människor och vara duktig på att bygga nätverk
 • Vara strukturerad och snabbt se mönster och samband
 • Vara duktig på att kommunicera tydligt, både verbalt och skriftligt
 • Ha ett teknikintresse och tycka det är kul att förstå hur saker faktiskt fungerar
Du kommer att sitta i kundens verksamhet, men du har alltid tryggheten och stödet från Infotiv i ryggen.

Dina meriter och kompetenser:

Krav:
 • Högskole- eller civilingenjör med teknisk inriktning (gärna maskin-, el- eller mekatronik)
 • Några års arbetslivserfarenhet, gärna kopplad till teknik eller koordinering
 • Goda språkkunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift
Meriterande:
 • Kunskap om eller erfarenhet av programmering
 • Handfast erfarenhet av teknik, t.ex. hobbybilprojekt, båtentusiast eller liknande
Mer om Infotiv

Vi är en arbetsgivare med kollektivavtal som erbjuder bra lön och goda förmåner. Börjar du hos oss ingår du i ett modernt bolag som växer stadigt och har både varumärket och nätverket för att erbjuda dig riktigt intressanta uppdrag. Du blir del av en omgivning där det är högt till tak och där medarbetare stöttar varandra och har trevligt tillsammans även utanför jobbet.

Som konsult på Infotiv är du en del av ett företag som vårdar människorna som jobbar här. Därför värdesätter vi de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför vår verksamhet.

Med kontor i Södertälje som bas för östra Sverige växer vi nu här. I dagsläget finns vår ständigt växande kundbas i hela mälardalsregionen, från Stockholm till Eskilstuna. Vi hoppas du vill bli en del av oss!

Tjänsten är heltid, tillsvidare. Resor i tjänsten kan förekomma.

Bifoga CV samt personligt brev när du söker. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Erik Sundström på telefon 073-351 39 55.

Låter detta intressant, tveka inte att ansöka redan idag. Vi genomför intervjuer löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Vi undanber oss all inblandning från rekryteringsfirmor.

Kontaktperson

ERIK SUNDSTRÖM
CONSULTANT MANAGER
PHONE: 073-351 39 55
E-MAIL: erik.sundstrom@infotiv.se
Jobbfakta
Ort
Södertälje
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Publicerad

9 dagar sedan

Sista ansökningsdag

14 nov

Om företaget