Ingenjör för flygvägsuppföljning till växande företag på Arlanda

Om jobbet

Är du redo för nästa utmaning? Har du erfarenhet av att arbeta med flygvägsuppföljning och ett gediget intresse för miljö och akustikfrågor? Då har vi uppdraget för dig!

Om uppdraget
Vår kund befinner sig mitt i navet av svensk flygplatsverksamhet och har en drivande roll inom byggnation, teknikutveckling och management på ett flertal flygplatser. I tjänsten som Ingenjör för flygvägsuppföljning kommer du att kontrollera radarspår kopplade till landning och start, samt utvärdera orsaker till avvikelser från gällande tillstånd. Vår kund arbetar med ett programstöd som samlar upp data och möjliggör kontroll av dessa spår. De radarspår som fastnar i kontrollerna ska sedan utvärderas med avseende på orsak kopplade till inflygningsprocedurer och händelse vid start och landning. Orsaker till avvikelser fastställs i samråd med flygledare. Redovisning av utfall kommer att ske skriftligt och i vissa fall även muntligt. Härutöver kan andra typer av uppgifter inom områdena akustik eller miljö tillkomma.

Om dig
Vi söker dig som har teknisk universitets- eller högskoleutbildning samt Akustisk eller miljöteknisk kompetens kombinerat med en fördjupad IT-kompetens. Har du dessutom kunskap om programvarorna MatLab, ArcGIS och Excel är det meriterande. Har du lätt att anpassa ditt arbetssätt efter regelverk och ser dig själv som en resultatdriven person kommer du lätt in i dina uppgifter. Är du dessutom självgående och kvalitetsmedveten i ditt arbete är du rätt person för tjänsten! Vidare kommer din strukturerade och analytiska förmåga kommer komma väl till pass.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om anställningen
Tjänsten är ett konsultuppdrag med tillsättning omgående som förväntas pågå till sista mars 2017 med möjlighet till förlängning. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Om ansökan
Tjänsten ska tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev.

Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Anna Sixtensson.

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Sigtuna
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Ingenjör
Kontakt

Ring Anna Sixtensson, 08 598 981 56

Publicerad

12 dagar sedan

Sista ansökningsdag

20 dec

Om företaget

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.