Infrastructure Specialist

Om jobbet

Centric söker nu en Infrastructure Specialist till en av våra kunder i Solna.

Tjänsten är en direktrekrytering så anställningen blir direkt hos vår kund.
 • Ta emot och hantera ärenden kopplade till infrastruktur
 • Kontinuerligt skapa, förbättra och uppdatera dokumentation
 • Ha ett tekniskt ansvar i en/flera tjänster
 • Delta i förändringsprojekt internt och externt
 • Utökad beredskap kopplad till specifika kompetensområden
 • Hålla i interna utbildningar
Din profil
Vi söker dig som har omfattande kunskaper inom IT, så som servrar, lagring, virtualisering, kommunikation och infrastruktur. Du ska ha erfarenhet av att driva projekt inom dessa områden och har kapacitet att hantera tyngre eskaleringar. Som senior tekniker ingår det att vara en naturlig eskalationspunkt där du förväntas ge en hög nivå på internsupport samt kunna dokumentera utförda lösningar på ett pedagogiskt sätt.

Vi lägger stor vikt vid rätt typ av personlighet. Det är viktigt att du är ansvarstagande och har ett stort eget driv med förståelse för att kommunikation, service och ett ordningssinne är dina viktigaste arbetsuppgifter.

Du har arbetat som ansvarig tekniker gentemot kund eller haft driftansvar i minst 5 år, har erfarenhet av stora kundmiljöer samt har förmågan att driva förbättringsprojekt med tydlig koppling till kundnytta och behov.

Du är van vid processorienterat arbete samt kan skapa och utveckla både processer, rutiner och arbetssätt.

Som person har du ett stort eget driv, stor IT-erfarenhet och självständighet, en välutvecklad kommunikativ förmåga och som älskar att ge service till interna och externa kunder.

Du är:
 • Kvalitetsorienterad, analytisk och kreativ.
 • Serviceinriktad med förståelse för affärer, engagemang och fokus
 • Konsultmässig, positiv, proffsig och social i kontakt med kunder och kollegor
 • God förmåga att uttrycka dig i både tal och skrift
 • Duktig på att dokumentera
 • Stresstålig och strukturerad
Vi kan erbjuda dig
Vår kund är ett företag som levererar kundnytta genom IT-baserade driftlösningar och ser till att ha marknadens nöjdaste kunder. Företaget är den lagom stora drift- och helhetsleverantören och deras uppdrag är att erbjuda en extern IT-avdelning och andra driftlösningar inom IT.

Har du några frågor kring tjänsten?
Kontakta Sanna Dorielle på tfn: 0733-571793 eller sanna.dorielle@centric.eu.

Vi har tyvärr inte möjlighet att hantera ansökningar som inkommer via vanlig post eller e-post.

Centric Professionals är ett IT-bemanningsföretag med över 300 konsulter anställda i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping, Jönköping, Karlstad och Örebro. I Europa har Centric mer än 5000 anställda. Vi specialiserar oss på bemanning, rekrytering och förmedling av tjänster inom IT. Som konsult hos oss har du möjlighet att ständigt bygga vidare på din karriär; plugga till certifikat som är giltiga över hela världen, skaffa dig erfarenheter genom intressanta kunduppdrag och arbeta med utmanande projekt. Vi är självklart ett auktoriserat bemanningsföretag och följer givetvis gällande kollektivavtal tecknat mellan Almega bemanningsföretagen och Unionen.

OBS!
Du vet väl att du kostnadsfritt kan ladda ner tusentals e-böcker när du registrerat dig som sökande på vår hemsida. Där finns böcker inom allt från t ex IT, ekonomi, personlig utveckling, karriärstips till hur man skriver ett bra CV.

Gilla oss på facebook så att du inte går miste om nå't. Där listar vi våra lediga tjänster och kommer med tips och trix när det gäller jobbsökande; https://www.facebook.com/CentricSweden.

Sökord IT, tekniker, IT-tekniker, it - tekniker, infrastrukturspecialist, infrastruktur-specialist, infrastruktur, konsult, Consultant, data, Stockholm, Solna.
Jobbfakta
Ort
Solna
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Yrkesområde
Data & IT
Publicerad

50 dagar sedan

Sista ansökningsdag

17 dec

Om företaget

Centric Professionals är ett bemanningsföretag med över 300 anställda i Stockholm, Göteborg, Linköping och Malmö. Vi specialiserar oss på bemanning, rekrytering och förmedling av tjänster inom IT. Centric är ett av Europas största privatägda tjänsteföretag med över 5 000 anställda i Europa. På Centric sätter vi alltid människan först, oavsett om det gäller våra kunder, partners eller anställda. Våra anställda gör oss till det vi är och det är de som varje dag gör det lilla extra hos våra kunder. Vi utmanar våra anställda att ständigt utvecklas genom att lära sig nya saker och anta nya spännande utmaningar. Att vara rik på nya erfarenheter är en väg till framgång i arbetslivet. Vi har många spännande uppdrag för dig som vill se dig om. Äventyret väntar på dig som har en positiv inställning till livet. Naturligtvis ger vi dig bra anställningsvillkor också. Vi har kontor i Stockholm, Göteborg, Linköping och Malmö. I framtiden jobbar ännu fler i vårt företag. Gör du?