Industristädare till expansiva Envirotainer!

Om jobbet

Är du redo för nästa utmaning? Har du truckkort och vill arbeta som industristädare? Är du noggrann och drivs av ordning och reda? Då är tjänsten som industristädare på Envirotainer i Rosersberg något för dig!

Om Tjänsten
Envirotainer är en snabbväxande leverantör av temperaturkontrollerade lösningar för Life Science industrin. Företaget gör containrar för att kunna frakta mediciner eller liknande i flygplan. I din roll som industristädare på Envirotainer kommer du att städa fabriken i Rosersberg. Företaget skapar tillförlitliga och transportlösningar för temperaturkänsliga läkemedel så produkterna bibehåller rätt temperatur under långa transporter. Arbetsuppgifterna för dig som industristädare är städa lokalerna samt att hålla ordning reda. Det du kommer att städa bort är överblivet material från tillverkningen samt köra och tömma olika sopkärl. Arbetet kommer att ske under dagtid och en annan arbetsuppgift kan vara att hjälpa till att ta emot leveranser. Kvällsjobb kan förekomma i tjänsten.

Om dig
Vi söker dig som har god vana av att arbeta med händerna, är noggrann och motiveras av att skapa ordning. Din tidigare erfarenhet av att arbeta i tillverkande industri och med kompositmaterial kommer du snabbt komma in i din nya roll. Det här är ett jobb för dig som är ansvarstagande, nyfiken och har ett intresse av att lära och utvecklas. Det är av stor vikt att du har god social kompetens och trivs med att samarbeta med kollegor. I arbetet förekommer hantering av glasfiber och plast, för att vara aktuell för tjänsten måste du därför tåla dessa material. Att komma i tid och vara aktiv på arbetet är en självklarhet för dig. Som medarbetare på Adecco har du en hög social kompetens, god kommunikationsförmåga och är serviceinriktad för att på ett bra sätt kunna tillgodose våra kunders behov.

Viktigt för tjänsten är:
  • truckkort A+B och har truckvana
  • B-körkort
  • innehar hjullastarkort samt traverskort
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om anställningen
Tjänsten som industristädare är ett konsultuppdrag med tillsättning omgående. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Om ansökan
Tjänsten ska tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev.

Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Marcus Berg.

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Sigtuna
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Service & Kundtjänst
Underkategori
Serviceyrken
Kontakt

Ring Mathilda Törnlöf, 0859898130

Publicerad

27 dagar sedan

Sista ansökningsdag

10 dec

Om företaget

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.