Ikano Bank söker dig som vill jobba med kundservice!

Om jobbet

Har du en säljande personlighet och älskar att ge kunder den bästa servicen? Har du intresse för bank och finans? Söker du ett jobb där du blir utmanad och får utveckla dina talanger inom kundservice och försäljning? Då ska du läsa vidare! Vi behöver nu utöka vårt trevliga team på Ikano bank med fler glada och serviceinriktade medarbetare.

Som kundtjänstmedarbetare på Ikano Bank kommer du att arbeta med inkommande samtal där du hanterar ärenden gällande krediter, bankkort, fakturor och betalningar. Du arbetar administrativt med att lägga in ansökningar i systemet och hanterar utskick. Det ingår även merförsäljning i uppdraget då vi fokuserar på att erbjuda kunderna de bästa produkterna och lösningarna.

Förutom Ikano Bank så samarbetar vi med flera andra uppdragsgivare, bland annat Coop, Viking Line och Adressändring och därför kan vi erbjuda dig en stimulerande och händelserik arbetsmiljö med goda utvecklingsmöjligheter.

Vi är ett trevligt och sammansvetsat gäng som har roligt tillsammans och vill att du ska satsa på oss lika mycket som vi satsar på dig!

Ageris sitter i fräscha lokaler i Solna Business Park med goda kommunikationer, restauranger, shopping och träningsanläggningar runt hörnet.

Vi söker dig som:
  • har tidigare erfarenhet av service och kundkontakt
  • är serviceminded och uttrycker dig väl i tal och skrift
  • är utåtriktad och lyhörd
  • tycker det är roligt att jobba mot uppsatta mål
  • älskar att prata med kunder
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper!

Vi erbjuder en tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning, och initialt kan vi erbjuda dig en tjänst på 80-85 %. Tjänsten startar med utbildning den 3 november. Ikano banks öppettider är veckodagar kl 9-17.

För att vara aktuell för tjänsten krävs att du inte har några betalningsanmärkningar och ett rent belastningsregister.

Vi tillämpar individuell lönesättning mellan 17 000-19 500 kr i grundlön(för en heltid) beroende på ålder och tidigare erfarenhet. Vi följer Unionens kollektivavtal och har lönenivå i enlighet med avtalet.

Låter detta intressant? Tveka då inte att söka tjänsten. Vi gör löpande urval och intervjuer.

Varmt välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Solna
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Service & Kundtjänst
Underkategori
Kundtjänst
Publicerad

14 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 okt

Om företaget

Ageris Kontaktcenter AB levererar kundservice och försäljning via telefon, internet, brev och e-post. Ageris finns i Strömsund, Falun och Stockholm/Solna och har ca 260 anställda. Företaget är medlem i Almega Tjänsteföretagen och tillämpar kollektivavtal för branschen. Vi är medlemmar i Kontakta (tidigare Sveriges CallCenter Förening). Vår verksamhet präglas av våra värdeord: agerande, öppenhet, laganda och utveckling. Läs mer på www.ageris.se.