Idrottslärare på timmar

Om jobbet

Dina arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill vara med och bygga ett härligt team av kvalificerad skolpersonal! Just nu söker vi dig som vill arbeta extra som idrottslärare på grund och gymnasienivå. Du har erfarenhet av att arbeta inom skolan och har möjligtvis din bakgrund inom idrott.

Som lärare hos oss jobbar du så mycket eller lite som passar just dig. Vi betalar bra löner, har en bra gemenskap och andra förmåner som förenklar ditt arbete. Vårat område sträcker sig från Gävle till Uppsala/Stockholm samt Dalarnas län och längden på uppdragen kan skilja sig åt, från någon vecka till termin/läsår. Som lärare på Clockwork har du möjlighet att utvidga ditt nätverk och få erfarenhet från flera skolor och orter.

Din profil

Vi söker Dig som trivs i skolans ombytliga miljöer och har ett förhållningssätt där allt är möjligt. Du är självklart välplanerad och strukturerad som person och har lätt att möta människor med olika förutsättningar och bakgrunder. Du har elevernas lärande i fokus och arbetar för att de ska nå så långt som möjligt i sin kunskapsutveckling. Du tar ansvar för ditt uppdrag och skapar meningsfulla och begripliga sammanhang för dina elever. Du kanske är lärarstuderande och vill arbeta lite extra? kanske har du lämnat skolans värld och vill tillbaka? Du får stöd och handledning samt forum för kolliegalt lärande och skolutvecklingsfrågor. Hos oss får lärare vara lärare och göra skillnad varje dag!

Varmt välkommen med din ansökan, vi intervjuar löpande och tjänster kan tillsättas under annonstiden.

Har du frågor om tjänsterna?
Kontakta Fred Hussein, tfn: 073512727
Sök tjänsten via www.clockworkpersonal.se, titta gärna in på www.facebook.com/skolbemanning

Vad är ditt drömjobb inom skola? skärddarsy en bevakning på www.pedagogjobb.nu
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Deltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
3
Yrkesområde
Utbildning
Underkategori
Lärare
Kontakt

Ring Fred Hussein, 0733512727

Publicerad

53 dagar sedan

Sista ansökningsdag

2 nov

Om företaget

Clockwork Skolbemanning finns till för dig som vill arbeta i skolans värld, från förskola till vuxenutbildning. Vi bistår skolor med bemanning och rekrytering av lärare och övrig skolpersonal, från förskola till vuxenutbildning. Ambitionen är att fylla personalbehovet utan att skolorna själva ska behöva ägna timmar åt administrativt arbete. Vidare vill vi komplettera den befintliga personalstyrkan med allt från lärare, elevhälsa, resurspedagoger till rektorer/rektorstöd samt handledning vid komplexa elevärenden. Allt för att du och dina kollegor faktiskt ska få mer tid till det som är viktigt - att vara elevernas främsta resurs för inlärning. Vi är ett auktoriserat och ISO-certifierat bolag med kollektivavtal för lärare och annan skolpersonal. Läs mer om oss på www.clockworkpersonal.se