Hyreshandläggare till Sollentunahem - rekrytering

Om jobbet

Vi söker en driven hyreshandläggare för direktrekrytering till Sollentunahem - ett fastighetsbolag som växer och som är en omtyckt arbetsgivare!

Sollentunahem är ett fastighetsbolag som utvecklar och förvaltar cirka 6 000 hyreslägenheter och cirka 400 kommersiella lokaler inom Sollentuna kommun. Bolaget har nästan 70 medarbetare och en omsättning på 635 miljoner kronor. Bostadsbeståndet finns inom hela kommunen och består av en mix från 1950-talet till 2010-tal. Sollentunahem är i en spännande utvecklingsfas med nyproduktion av cirka 800 hyreslägenheter, förnyelse och underhåll av äldre bebyggelse samt försäljning av fastigheter.

Sollentunahem sitter i fräscha, nyrenoverade lokaler nära Sollentuna centrum och kollektivtrafik.

Tjänsten
I rollen som hyreshandläggare arbetar du med förmedling och uthyrning av lägenheter. Det mesta av arbetet sker via ett webbaserat system. Du kommer att tillhöra uthyrningsavdelningen på totalt 13 personer varav fyra personer arbetar mer renodlat med uthyrning av bostäder och har ansvar för olika geografiska områden i kommunen. Tjänsten är på heltid, kontorstider.

Arbetsuppgifter
I rollen som hyreshandläggare har du bland annat följande arbetsuppgifter:
  • Förmedling och uthyrning av lägenheter, förråd och parkeringsplatser
  • Kontraktskrivning och uppsägningar
  • Kontakt med fastighetsvärdar, ekonomiavdelning, m fl.
  • Vara tillgänglig på telefon och mejl löpande under arbetsdagen
Kvalifikationer
För att passa i rollen som hyreshandläggare ser vi följande bakgrund som lämplig:
  • Gymnasieutbildning
  • Erfarenhet av serviceyrket, meriterande med bakgrund inom fastighet
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
  • Goda kunskaper i Word och Excel samt visst systemintresse
För att passa i tjänsten ser vi att du har ett starkt kundperspektiv och brinner för service. Du är engagerad och social som person. Vidare ser vi det som viktigt att du är affärsorienterad, jordnära och bidrar med en positiv energi på arbetsplatsen. Hos Sollentunahem genomsyrar de tre värdeorden affärsmässighet, omtanke och kommunikation allt arbete varför det är av stor vikt att du som sökande delar denna värdegrund.

Om du är intresserad av tjänsten som hyreshandläggare tveka inte att skicka in din ansökan omgående!
Vi tar inte emot ansökningar via post. Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatumet.

Sökord: hyreshandläggare, fastighet, fastighetsbolag, hyresadministration, hyresadministratör, Sollentunahem
Jobbfakta
Ort
Sollentuna
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration
Underkategori
Sekreterare

Ring Ann Nilsson, 08-586 22 708

Publicerad

10 dagar sedan

Sista ansökningsdag

9 nov

Om företaget

Placera Personal AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag som hjälper företag med att förenkla och effektivisera sin personalförsörjning. Vi rekryterar och hyr ut kompetens inom kontor, ekonomi, lön, bank/finans, HR, inköp, sälj/marknad och teknik/IT. Varje år tillsätter vi hundratals tjänster hos våra kunder i många olika branscher. Vi har funnits sedan 1988 och är idag ca 120 medarbetare. Vi är auktoriserade och medlemmar i Bemanningsföretagen.