HUVUDPLANERARE TILL STORT PROJEKT INOM KOLLEKTIVTRAFIKEN!

JobBusters · Ekonomi · 16 jan

Om jobbet

Arbetsuppgifter

Vår kund söker nu en Huvudplanerare för ett stort projekt inom kollektivtrafiken. Det är ett stort utbyggnadsprojekt vars mål är att underlätta och utveckla tillgänglighet, effektivitet och säkerhet inom kollektivtrafiken. I din roll som Huvudplanerare kommer du ha ett övergripande ansvar för programmets tidsplanering samt ansvara för samordningen inom projektet. Du kommer vidare leda planerings- och uppföljningsmöten, delta i programledningsmöten samt arbeta med kravställning i kommande upphandlingar. Vi söker dig som är strukturerad då en stor del av arbetsuppgifterna kommer innebära planering och uppföljning för hela projektet. Du kommer även ta fram statusrapporter och presentationer till programledningen.

Gillar du att leda och trivs i en ansvarsfull roll, tveka inte att skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande!

Företagspresentation

JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi är inriktade mot tjänstemän och sätter stort värde i att hitta rätt person till rätt position. Genom att vara flexibla, tillgängliga och närvarande i relation till kund, konsult och kandidat, har vi som målsättning att hitta våra kunders drömkandidat och våra kandidaters drömjobb.

Arbetsplatsen är belagd i Stockholm.

Kvalifikationer
  • Du har minst 8 års erfarenhet av att aktivt arbeta med tidsplanering i stora projekt med höga krav på samordning
  • Du har erfarenhet av mötesledning
  • Du har en eftergymnasial utbildning inom teknik/ekonomi
  • Det är meriterande om du har kunskaper i projektledningssystemen PMI eller IPMA
  • Det är meriterande om du har erfarenhet av EVM eller MS-projekt
Personliga egenskaper

Vi söker dig som har god samarbetsförmåga och trivs i en ledande roll. Du är lösningsorienterad och har förmågan att kommunicera kring problem och lösningar. Vidare är du strukturerad, stresstålig och en van planerare. För att trivas i rollen som Huvudplanerare hos vår kund ser vi gärna att du är pedagogisk och trivs att lära ut och ansvara över möten.

Lön

Fast lön, enligt överenskommelse.

Tillträde och ansökan

Heltid, start ASAP uppdraget förväntas pågå fram till 31 december 2018, med stor möjlighet till förlängning. Du kommer att vara anställd av JobBusters som konsult hos vår spännande kund.

Skicka in din ansökan i Word-format snarast, då intervjuer sker löpande.
Jobbfakta
Kontakt

Ring Rebecca Asserhed, 08-525 240 21

Publicerad

21 dagar sedan

Sista ansökningsdag

16 jan

Om företaget

JobBusters är ett växande personaluthyrnings- och rekryteringsföretag med lång erfarenhet. Vi samarbetar idag med allt ifrån stora globala bolag till mindre lokala företag. Vår målsättning är att hitta kundens drömkandidat och kandidatens drömjobb!


Hitta hit

Stockholms stad Visa på karta

Visa var