Om jobbet

Lagspelare med känsla för service och fastighetsskötsel se hit!

Som husvärd ingår du i ett förvaltningsteam där du har ansvar för tillsyn och skötsel av ett antal fastigheters inre och yttre miljö. Du ingår i ett engagerat team som tillsammans bidrar till att våra studenter får ett tryggt boende. Du är vårt ansikte utåt och en av dina viktigaste uppgifter är att skapa en god boendemiljö genom goda relationer med kunder, entreprenörer eller andra aktörer i området.

Arbetsuppgifter

I rollen som husvärd ansvarar du för fastigheternas skötsel och drift inklusive egna reparationer i lägenheter och allmänna utrymmen. I vissa fall arbetar du som beställare och utför kontroller av entreprenörers arbete i fastigheterna. I tjänsten ingår att:

· utföra lägenhetsbesiktningar och kvalitetskontroller
· planera och beställa reparation- och löpande underhållstjänster
· utföra systematisk tillsyn och rondering
· hantera nycklar och brickor till våra hyresgäster
· arbeta med enklare störningsärenden
· ansvara för del av fastighetens budget samt ekonomisk uppföljning
· delta vid driftmöten med entreprenörer
· enklare administration

Kvalifikationer
För att lyckas i rollen ser vi att du har relevant kompetens inom t ex reparationer, brandskydd och besiktning. Meriterande är erfarenhet inom fastighetsbranschen. Språkkunskaper i svenska som engelska är ett krav då våra kunder är såväl svenska som internationella studenter. Andra språkkunskaper är meriterande.

· Gymnasiekompetens och/eller annan utbildning som fastighetstekniker eller hantverkare
· God datorvana
· B-körkort är ett krav

Personliga egenskaper
Som om person är du serviceinriktad, flexibel och kan arbeta såväl självständigt som i grupp. Det är viktigt är att du tycker om att ta ansvar, hjälpa andra människor och vill utvecklas i din roll. Du är en problemlösare som har lätt för att se möjligheter.

Vi erbjuder
Lön och anställningsvillkor enligt kollektivavtal med Fastighetsanställdas förbund.

Vi erbjuder kompetensutveckling och satsar på friskvård, då vi tycker det är viktiga faktorer för att lyckas i sitt arbete. Vår värdegrund är stommen i vårt arbete. SAFE - Samarbete, Ansvar, Framåtanda, Engagemang.

Tjänsten avser tillsvidare och är heltid.

Låter detta som en intressant och givande miljö för dig? Vill du vara med oss på vår fortsatta resa och utveckla vår verksamhet?

Ansökan
Du är varmt välkommen med din ansökan. Maila din ansökan till monica.ekman@sssb.se senast den 8:e januari 2017.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Förvaltare, Bo Lundqvist på telefon 08-458 10 70.
Jobbfakta
Publicerad

19 dagar sedan

Sista ansökningsdag

20 jan

Om företaget

För snart sextio år sedan bildades vi. Av studenter. Sedan dess har vi byggt över åtta tusen bostäder. För studenter. Studenter är olika, som du och jag. Därför utvecklar vi våra studentboenden ständigt. Med studenter. Vi erbjuder olika typer av bostäder som går från ettor och korridorsrum till familjelägenheter i hela Stockholm och alltid nära kollektivtrafik eller campusområdena. Alla har det gemensamt att de är anpassade till studenternas behov. Och vi fortsätter att bygga mer, för vi vill ge plats åt fler studenter.


Hitta hit

Stockholms stad Visa på karta

Visa var