Hungrig säljare till Edenred Rikskuponger i Liljeholmen!

Edenred · Försäljning · 13 dec

Om jobbet

Om tjänsten

Är du en person som älskar utmaningar och ständigt strävar efter att nå nya höjder med ditt sälj? På Edenred har du stora möjligheter att utvecklas i din roll som innesäljare då du kommer sälja de välkända rikskupongerna som nu finns på kort!

Vi på KFX HR-partner söker för Edenreds räkning en driven innesäljare mot matbutiker, restauranger, och kaféer.

Tjänsten är ett konsultuppdrag på heltid. Du blir anställd av oss på KFX HR-partner men arbetar hos Edenred. Uppdraget är på minst 6 månader med stor chans för förlängning, antingen genom KFX HR-partner eller genom en överrekrytering.

Arbetsuppgifter

I rollen som innesäljare på Edenred arbetar du med försäljning över telefon. Du inleder din arbetsvecka med att söka fram kunder inom restaurangbranschen som sedan utgör underlag för din ringlista. Inför samtalen förbereder du säljpitchar och sedan kontaktar du kunderna via telefon och informerar och säljer in avtal med Edenred.

Kvalifikationer

Vi söker dig som tidigare har jobbat i restaurangbranschen och nu vill avancera till B2B-försäljning. Det är meriterande om du tidigare har jobbat med sälj i någon form, detta är dock inget krav. Då din roll innefattar stor kontakt över telefon ser vi att du har god kommunikativ förmåga. Du talar och skriver även obehindrat på svenska och engelska. Det är även meriterande om du talar fler språk då många kunder är flerspråkiga. Vidare ska du ha god erfarenhet av att arbeta i Office-paketet.

Som person ser vi att du är en vinnarskalle som är van att jobba mot högt uppsatta mål. Du ger inte upp i första taget och drivs av att vända ett nej till ett ja. Slutligen är du van att på ett mycket ansvarsfullt sätt styra ditt arbete.

Övrigt

KFX HR-partner är ett väletablerat bemanning- och rekryteringsföretag med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Sundsvall. Viktigast för oss är att våra medarbetare trivs och känner sig trygga i sin anställning. Som konsult hos KFX HR-partner erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag och kollektivavtal. Det ser vi inte som en förmån, utan som en självklarhet!

Urval och intervjuer kommer att ske löpande för att matcha mot befintliga och kommande uppdrag. Start för tjänsten är omgående med placering i Liljeholmen. Välkommen att skicka in din ansökan redan idag! Vid frågor, kontakta ansvarig rekryterare Hanna Benjaminsson, 08 - 663 99 00.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Telefonförsäljare
Publicerad

9 dagar sedan

Sista ansökningsdag

13 dec

Om företaget

Edenred finns i 42 länder och har 6 300 anställda, nästan 660 000 kunder inom privat och offentlig sektor, 41 miljoner användare och 1,4 miljoner medlemmar. Under 2015 genererade Edenred en volym på 18,3 miljarder euro varav mer än 58% var på tillväxtmarknader.

Edenred i Norden Edenred erbjuder ett brett utbud av produkter i två kategorier:

  • Förmåner i samband med måltider: Ticket Rikskuponger, och Ticket Elevkortet.
  • Lösningar inom områdena uppmuntran och belöningar: Delicard.
I Norden är de idag 89 anställda varav 52 är anställda i Sverige. Omsättningen är över 200 miljoner kronor.