Hundrastare på deltid i Bromma

Om jobbet

Är du en djurmänniska med en extra kärlek för hundar och trivs ute i naturen? Som hundrastare på Strosa & Nosa har du både ett stort ansvar för hundarna och även att hålla en bra kundkontakt med hundägarna.

Arbetsbeskrivning:

Strosa & Nosa håller på att expandera och vi söker dig som är kunnig och intresserad av hundar. Arbetstiderna är mellan 10.30-14.30 och dem spenderar du ute tillsammans med din alldeles egna hundflock på ca 8-10 hundar. Arbetet innebär mycket eget ansvar och ensamtid med hundarna.

Detta är det perfekta jobbet för dig som kanske pluggar distans eller har kvällskurser, kanske har du en egen hobby eller verksamhet som gör att du helst inte jobbar heltid, eller kanske är du bara ute efter en deltidstjänst för att det passar dig bäst av andra anledningar.

Är det så att du har en utbildning som hundinstruktör, hundpsykolog eller dylikt finns det även möjlighet till fler arbetstimmar - efter överenskommelse och behov.

6 månaders provanställning.

Vem söker vi?
  • Du ska självklart vara djurkär men också kunna hålla en bra kontakt med hundägarna.
  • Du ska ha erfarenhet av hund, genom exempelvis utbildning eller tidigare arbete.
  • Du ska vara självgående, ansvarfull, uthållig och ha en bra mängd tålamod.
  • För att du ska trivas bäst i rollen som hundrastare på Strosa & Nosa så ser vi även att du är orädd och social (du ska heller inte vara så kinkig med väder då vi jobbar i ur och skur).
Är det dig i söker? Hör av dig redan idag, vi gör urval och intervjuer löpande.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Deltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Miljö & Djurvård
Publicerad

24 dagar sedan

Sista ansökningsdag

2 dec

Om företaget

Strosa & Nosa är en hundrastningstjänst med det där lilla extra. Vi erbjuder våra hundar en långpromenad på 3 timmar med härligt sällskap av fyrbenta kompisar. Vi är ute i ur och skur och värnar om att erbjuda en personlig tjänst för våra kunder.