HSB söker professionell fastighetsskötare till Sollentuna

HSB · Bygg & Hantverk · 22 nov

Om jobbet

Om tjänsten

HSB Norra Stor-Stockholm är ett självständigt kooperativt företag som verkar i kommunerna Järfälla, Sollentuna, Upplands Väsby och Upplands Bro. Vi erbjuder bostadsrättsföreningar helhetslösningar inom förvaltning och förvaltar idag 15 000 lägenheter samt ett bestånd av egna hyresbostäder. Vi har 23 000 medlemmar varav hälften bosparar i HSB. Vår omsättning är 91 mkr och vi är 82 medarbetare.

Din profil

Vi söker dig som vill jobba som fastighetsskötare i en organisation med ett av Sveriges starkaste varumärken. Vi erbjuder ett omväxlande och ansvarsfullt jobb där du arbetar självständigt, har mycket kundkontakt och löser små och stora praktiska problem. Du arbetar mer eller mindre heltid ute hos en av våra stora kunder i Sollentuna. Med din positiva och öppna inställning bidrar du till att leverera modern och professionell fastighetsdrift med fokus på nöjda kunder.

Vi söker dig som:
  • Har erfarenhet som fastighetsskötare eller motsvarande
  • Är praktiskt lagd och tycker teknik är intressant
  • Har mycket god social kompetens, sätter kunden främst och levererar god service
  • Är självständig, lösningsorienterad och tar initiativ
  • Drivs av att göra ett bra jobb, är ansvarstagande och har förmåga att prioritera
  • Har god datavana
  • Behärskar god svenska i tal och skrift
Vi erbjuder

I dina arbetsuppgifter ingår att utföra planerat inre och yttre underhåll enligt avtal samt felavhjälpande åtgärder. Det handlar om fastighetsronderingar såsom belysning, portar, undercentraler och allmänna utrymmen samt SBA-ronderingar. Du deltar på driftmöten med kunden, ansvarar för materialinköp och utför tekniska avläsningar samt andra mindre reparationer.
Vi arbetar med digitala arbetsordrar där du rapporterar på daglig basis. B-körkort är ett krav. Har du erfarenhet av driftteknik är det meriterande.

Välkommen med din ansökan!

Vi ser gärna kvinnliga sökande då vi eftersträvar en jämställd arbetsplats.
Vi arbetar med löpande urval och ser gärna att du skickar in din ansökan redan idag.
Jobbfakta
Ort
Upplands Väsby
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Bygg & Hantverk
Service & Kundtjänst
Underkategori
Serviceyrken

Mejla Sara Bahlenberg

Publicerad

8 dagar sedan

Sista ansökningsdag

22 nov

Om företaget

Arena Personal är en koncern i rekryterings- och bemanningsbranschen. Vår idé är att leverera rätt person, på rätt plats, till rätt pris och vid rätt tillfälle! Det unika ligger i vår inställning; vi hittar möjligheter där andra ser begränsningar. Ambition, engagemang och närhet är självklara egenskaper, men lägg där till en stor portion rutin och ett genuint ansvarstagande så har du ringat in oss