HSB söker driven fastighetsskötare som vill utvecklas inom företaget

HSB · Bygg & Hantverk · 22 dec

Om jobbet

Om tjänsten

HSB Norra Stor-Stockholm är ett självständigt kooperativt företag som verkar i kommunerna Järfälla, Sollentuna, Upplands Väsby och Upplands Bro. Vi erbjuder bostadsrättsföreningar helhetslösningar inom förvaltning och förvaltar idag 15 000 lägenheter samt ett bestånd av egna hyresbostäder. Vi har 23 000 medlemmar varav hälften bosparar i HSB. Vår omsättning är 91 mkr och vi är 82 medarbetare.

Vi söker dig som vill jobba som fastighetsskötare i en organisation med ett av Sveriges starkaste varumärken. Vi erbjuder ett omväxlande och ansvarsfullt jobb där du arbetar självständigt och ansvarar för flertal egna kunder, som består av bostadsrättsföreningar, i centrala Sollentuna.
Du levererar med kvalitet, och inspirerar din omgivning med din positiva och öppna inställning, med fokus på nöjda kunder. Tycker du fastighetsteknik låter spännande finns stora utvecklingsmöjligheter till nästa roll inom HSB som fastighetstekniker.

Din profil

Vi söker dig som:
  • Har erfarenhet som fastighetsskötare eller motsvarande
  • Tycker teknik är intressant och vill utveckla dina teknikkompetenser
  • Har mycket god social kompetens och en hög känsla för service med kundens bästa i fokus
  • Är självständig, målmedveten och drivs av att skapa mervärde för kund och kollegor.
  • Drivs av att göra ett bra jobb, är ansvarstagande och har förmåga att prioritera
  • Är idérik och vill vara med och utveckla kunden samt dig själv
  • Har god datavana
  • Behärskar god svenska i tal och skrift
Vi erbjuder

I dina arbetsuppgifter ingår att utföra planerat inre underhåll enligt avtal samt felavhjälpande åtgärder. Det handlar om fastighetsronderingar såsom SBA-ronderingar, undercentraler, belysning och portar. Du säkerställer avtalsuppfyllnad kontinuerligt hos våra kunder, deltar på driftmöten med kunden och ansvarar för materialinköp. Vi arbetar med digitala arbetsordrar där du rapporterar på daglig basis.Har du arbetat med driftteknik är det mycket meriterande.

Du behöver ha B-körkort.

Vi ser gärna kvinnliga sökande då vi eftersträvar en jämställd arbetsplats. Vi arbetar med löpande urval och ser gärna att du skickar in din ansökan redan idag.
Jobbfakta

Mejla eller ring Sara Bahlenberg, 0733928048

Publicerad

12 dagar sedan

Sista ansökningsdag

22 dec

Om företaget

Arena Personal är en koncern i rekryterings- och bemanningsbranschen. Vår idé är att leverera rätt person, på rätt plats, till rätt pris och vid rätt tillfälle! Det unika ligger i vår inställning; vi hittar möjligheter där andra ser begränsningar. Ambition, engagemang och närhet är självklara egenskaper, men lägg där till en stor portion rutin och ett genuint ansvarstagande så har du ringat in oss