HRIS Specialist

Telenor · HR & Personal · 16 dec

Om jobbet

HRIS Specialist

Alla är innovatörer. Men på olika sätt. Och bakom varje idé finns nästa alltid ett team av verksamhetsutvecklare som gör själva nytänkandet ännu enklare. Nu har vi lediga jobb för dig som vill bidra inom bl.a. HR, finans, affärsstöd och strategiutveckling. Och det i en digital värld där våra kunder alltmer kopplar upp sina prylar, låter klockan på armen ha koll på hjärtslagen och styr e-shoppen från mobilen.

På Telenor är du alltid en del av ett större sammanhang. Genom våra produkter och tjänster föds nya tankar och innovationer. Och bäst blir det när vi gör saker tillsammans med andra.

Vad gör du som HRIS Specialist på Telenor?
Som HRIS Specialist är du ansvarig för att driva förbättringar, uppdateringar och ändringar i HR-relaterade system som till exempel HR-systemet Workday, rekryteringssystemet Easycruit och Learning Management System Telenor Campus. Du är vår kontaktperson mot IT Development och IT Operations. Du är systemägare för de tekniska plattformarna och ansvarar för att ge proaktiv support till verksamheten inom dina expertområden. I rollen som HRIS Specialist kommer du att ansvara för Data Privacy inom People & Culture, vilket innebär att regelbundet koordinera och följa upp ärenden inom området. Andra arbetsuppgifter i rollen är till exempel att projektleda implementering av nya system och applikationer, slutanvändarsupport i de system du äger, framtagande av dokumentation, manualer och rutinbeskrivningar samt ta ut rapporter för att följa upp KPI:er. Du rapporterar till Head of Labour Law & HR Core.

Du får goda utvecklings- och karriärmöjligheter i en bransch som digitaliseras i snabb takt. Du får en självständig och ansvarsfull roll där det finns stort utrymme för att driva egna frågor. Du får också möjlighet att arbeta i en internationell miljö genom nära samarbete med Telenor Group.

Passar du ihop med oss?

För att vara aktuell för rollen behöver du ha:
  • Högskoleutbildning inom systemvetenskap, HR, IT eller motsvarande,
  • 3-5 års erfarenhet av arbete i en liknande roll
  • Några års erfarenhet från projektledning
  • Bra kommunikativ förmåga
Det är också bra om du:

är van att delta i och/eller leda projekt och har erfarenhet av process- och förändringsarbete. Vi ser gärna att du har bakgrund från liknande arbetsuppgifter inom IT eller på annat sätt vana av att arbeta med IT-lösningar. Har du arbetat i en liknande roll där du drivit HRIS-projekt i en stor organisation och har erfarenhet av andra HR- eller lönesystem som avancerad användare eller systemförvaltare är det meriterande.

Som person är du är serviceinriktad, initiativrik, affärsmässig och målinriktad. Du har lätt för att skapa och behålla goda relationer. Vidare är du kommunikativ och uttrycker dig väl i både tal och skrift på svenska och engelska. Du gillar utmaningar och har en förmåga att se och förstå helhetslösningar.

Vill du skapa framtiden med oss? Välkommen med din ansökan! Vi arbetar med löpande urval i denna rekrytering och vill därför ha din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 16 december 2016.

Placeringsort: Stockholm

Anställningsform: Tillsvidare

Har du frågor? Vill du veta mer om tjänsten, kontakta Lotta Eriksson, rekryterande ledare, 0734-417300 eller lotta.eriksson@telenor.se. Vill du veta mer om rekryteringsprocessen, kontakta rekryteringsteamet på work@telenor.se.
Jobbfakta
Publicerad

25 dagar sedan

Sista ansökningsdag

16 dec

Om företaget

People & Culture har som målsättning att fortsätta bygga en stark företagskultur som möter de behov som affären står inför. Genom rätt verktyg attraherar, rekryterar och utvecklar vi ett vinnande team.

Telenor Sverige levererade år 2015 tjänster till drygt 2,5 miljoner mobilabonnenter, cirka 645 000 bredbandskunder och en halv miljon tv-kunder. Vår omsättning år 2015 var cirka 13 miljarder kronor (2015) och vi hade cirka 1 900 anställda. Bland våra varumärken finns Telenor, Bredbandsbolaget, Vimla och Ownit.


Hitta hit

Stockholms stad Visa på karta

Visa var