HR-specialist till statlig myndighet!

Om jobbet

Har du arbetat med kvalificerat HR-arbete i minst 3 år? Är du ute efter en ny utmaning och locks av att få arbeta på en statlig myndighet? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget

Academic Work söker för kunds räkning en HR-specialist. Vår kund är en statlig myndighet och behöver nu en HR-specialist med start omgående.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer vara anställd av Academic Work men arbeta som konsult ute hos vår kund. Som konsult hos Academic Work erbjuds du:

Kollektivavtal: Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.

Dedikerad konsultchef: Som anställd på Academic Work får du alltid en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Konsultchefens uppgift är att hjälpa dig utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Arbetsuppgifter

Som HR-specialist kommer du i huvudsak att arbeta med följande:
  • Självständigt genomföra rekryteringsprocesser från annonsering till erbjudande om anställning av föredragande jurister och domstolshandläggare. Arbetet sker i nära samverkan med våra chefer.
  • Vara stöd till chefer i rehabiliteringsärenden och inför svårare samtal med medarbetare
  • Tillämpa arbetsrätt och avtal inom HR-området
  • Arbeta med det systematiska arbetsmiljöarbetet
  • Utarbeta och följa upp policys och riktlinjer
  • Vara delaktig i HR-funktionens övriga arbete med stöd och service till chefer och anställda t.ex. uppföljning av sjukfrånvaro
VÄGEN IN FÖR DIG

Är du mitt i karriären och vill bli en del av Academic Works nätverk? Då har du chansen nu! Detta är ett utmärkt tillfälle för dig som hunnit arbeta med liknande arbetsuppgifter sedan tidigare och vill ha en ny utmaning hos en stor myndighet.

Vi söker dig som
  • har en akademisk examen med HR-inriktning, gärna PA- eller PAO
  • har minst 3 års arbetslivserfarenhet av kvalificerat arbete inom HR-området, gärna inom statlig verksamhet
  • har goda datakunskaper
  • har en god förmåga att både tala och skriva såväl på svenska som engelska
Du har god förmåga att självständigt driva dina frågor och är van vid att företräda arbetsgivaren. Du har god samarbetsförmåga med ett flexibelt och lyhört förhållningssätt. I rollen som HR-specialist är det också viktigt att ha hög integritet och att vara tydlig i kommunikationen både i tal och skrift.

Har du frågor kring tjänsten besvaras dessa på mail stw02@academicwork.se under kontorstid. Ange gärna annonsid i ditt mail. Skicka in din ansökan omgående då vi går igenom urvalet löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Nu kan du också söka jobbet via mobilen eller surfplattan.

START: Omgående

UPPDRAGETS UPPSKATTADE OMFATTNING: 2017-08-31, med möjlighet till förlängning

UPPSKATTAD ARBETSTID: Kontorstider

PLATS: Stockholm

URVAL: Sker löpande

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och har några års arbetslivserfarenhet, är nyutexaminerad eller fortfarande studerar på högskola/universitet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

Skydd för den personliga integriteten
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Publicerad

22 dagar sedan

Sista ansökningsdag

11 jan

Om företaget

Det startade i liten skala med tre studenter och deras vision att skapa möjligheter för studenter att få arbetslivserfarenhet bredvid studierna. Tolv år senare är Academic Work Nordens största bemanningsföretag för studenter och unga akademiker.