HR Specialist till PEAB

PEAB · HR & Personal · 12 dec

Om jobbet

PEAB lever sina kärnvärden, vilka är; jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga. Företagskulturen präglas av hög entreprenörsanda där ärlighet och hög affärsmoral premieras. Detta är en möjlighet för dig som har några års arbetslivserfarenhet inom rekrytering och vill bredda dig inom HR området. Du kommer till ett företag som värnar om sina medarbetare med bra förmåner och trevlig stämning

Affärsområdet Projektutveckling ansvarar för koncernens förvärv, utveckling och avyttring av bostäder, kommersiella fastigheter och större stadsdelar. Att förstå och förutse samhällets och kundernas behov och krav avseende läge och utformning är Peabs framgångsfaktor för att kunna utveckla attraktiva och hållbara bostäder och lokaler. Projektutveckling är indelat i två enheter; Bostadsutveckling och Fastighetsutveckling.

Till PEAB Projektutveckling söker vi nu en HR Specialist!

Rollen kommer inledningsvis till större del bestå av rekryteringsarbete. Därför är det viktigt att du tycker att rekrytering är roligt! Efter hand kommer rollen att utvecklas till att innehålla uppgifter av bredare karaktär. Rollen är placerad vid PEABs huvudkontor i Solna.

Arbetsinnehåll:
  • Hantering av rekryteringsprocesser
  • Employer branding, exempelvis genom sociala medier medverkande i arbetsmarknadsdagar etc.
  • Implementering av nytt HR-system
  • Administration i systemen, avtal, rekvisitioner mm
  • Stötta i rehab och arbetsmiljö
  • Representera Projektutveckling i olika arbetsgrupper kopplade till HR
Din bakgrund

Vi söker dig som har en akademisk utbildning inom HR eller motsvarande. Du har några års arbetslivserfarenhet gärna med fokus på rekrytering. Vi tror att du är duktig på search och har god vana av att använda dig av sociala medier för att attrahera kandidater. För att du ska trivas är det viktigt att du är driven, självgående och prestigelös med en hög förmåga att skapa goda relationer. Du är en operativ person som uppskattar ett varierat arbete.

Låter detta som Du? Tveka då inte att söka denna tjänst!

Om PEAB

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med 13.000 anställda och en omsättning överstigande 40 miljarder kronor. Koncernens dotterföretag har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Aktien är börsnoterad på NASDAQ OMX Stockholm. Koncernkontoret ligger i Förslöv i Skåne. Peab är organiserad i fyra affärsområden; bygg, anläggning, industri och projektutveckling. Välkommen att besöka vår hemsida: www.peab.se

Kontakt

I den här rekryteringen samarbetar PEAB med Wise Professionals. Har du frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Maria Esborn på tfn 073-521 65 98.

Varmt välkommen med din ansökan, innehållandes CV och personligt brev, via www.wise.se senast 2016-12-12

Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder rekryteringslösningar. Vi arbetar på uppdrag av några av Sveriges starkaste varumärken och tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav.
Jobbfakta
Ort
Solna
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
HR & Personal
Underkategori
Rekrytering
HR-administration
Publicerad

10 dagar sedan

Sista ansökningsdag

12 dec

Om företaget