HR Specialist

Allergan · HR & Personal · 30 okt

Om jobbet

Rollen

Som HR-Specialist kommer du att arbeta brett med att stötta chefer och medarbetare i Norden och Baltikum Du arbetar nära HR kollegor inom och utanför Sverige och således vara delaktig i övriga HR-relaterade arbetsuppgifter och projekt. Tjänsten är placerad i Lindhagen på Kungsholmen men var beredd på att resa internationellt i tjänsten.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
  • Personaladministration (hantera avtal, avslut, introduktionsprogram etc)
  • Skapa och förbättra rutiner och processer
  • Sammanställa rapporter och HR-relaterad statistik
  • Behjälplig i rekryteringsprocesser
  • Uppdatera, driva och organisera i Workday
  • Uppdatera personalhandboken
  • Involverad och behjälplig vid förberedelse och uppföljning av medarbetarundersökningar, lönerevisioner, projekt inom kompetensutveckling samt arbetsmiljöarbete
  • Hålla och ansvara för kontakten med rekryteringsleverantörer
Din bakgrund

För att lyckas i rollen krävs det att du verkligen gillar att arbeta administrativt. Du utför dina arbetsuppgifter med stor noggrannhet och sätter en tydlig struktur. Som person är du trygg i dig själv och trivs i en akademisk miljö. Det är meriterande om du även har erfarenhet av att arbeta i Workday och SAP. Du har relevant universitetsutbildning och har troligtvis 2-5 års erfarenhet av att ha arbetat brett med HR-administration. Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.

Intresserad!

I den här rekryteringen samarbetar vi med Wise Professionals. Har du frågor om tjänsten kan du kontakta ansvarig rekryteringskonsult Jakob Törnell på tel 073 5216558 eller på jakob.tornell@wise.se . Vi arbetar med löpande urval och ser därför fram emot att få din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2016-10-30.

Wise Professionals är Rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder rekryteringslösningar - på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken och tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav.

Mer om Allergan

Allergan plc, med Huvudkontor i Dublin, Irland, är ett globalt läkemedels företag, och ledande inom en ny branschmodell - Growth Pharma. Allergan är inriktade på utveckling, produktion och kommersialisering av brandade läkemedel, medicintekniska produkter och biologiska produkter för patienter i hela världen. Allergan marknadsför en portfölj av ledande varumärken och best-in-class produkter för det centrala nervsystemet, ögonvård, neurologi, medicinsk dermatologi, medicinska estetik, bröstrekonstruktion, bröstestetik och urologi.

På över 100 marknader över hela världen saluför Allergan produkter som ger kunderna mervärde, tillgodoser ouppfyllda medicinska behov och ökar patienternas livskvalitet. Allergan har ungefär 16.000 anställda över hela världen och en försäljning på över 15 miljarder dollar. Huvudkontoret för Allergan Sverige ligger i Stadshagen i Stockholm. Vi har idag ca 85 anställda i Norden och omsätter ca 60M USD men fortsätter att ha en snabbväxande anställningstakt.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
HR & Personal
Publicerad

14 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 okt

Om företaget