Hr-koordinator till oss på Uniflex

Om jobbet

Jobbeskrivning

Vi söker nu en ny driven kollega till Uniflex!
Tjänsten är en självständig roll som i första hand innefattar dagligt personalarbete ute hos vår kund. Du kommer ha en operativ roll där uppgifterna är att se till att personalen trivs, hantera sjukanmälningar, medarbetarsamtal och rehabsamtal. I ditt arbete kommer du ha daglig kontakt med både konsulter och kund vilket innebär att du bör ha förmågan att kunna växla mellan ett bra kundbemötande och ett övergripande ansvar över konsulter.

Utöver den operativa delen på plats kommer du att vara delaktig i rekryteringsprocessen vid nya beställningar från kund. Detta innebär uppgifter så som, annonseringar, kandidaturval, telefonintervjuer, referenstagningar, återkoppling till kandidater och ansvar för kandidatträffar. Arbetet innefattar även adminstrativa uppgifter i form av tidrapportering och registrering av konsulter i vårt affärssystem.

Arbetet är på heltid med start omgående.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som trivs att arbeta i en tempofylld bransch. För att trivas i organisationen så har du ett eget driv och tar mycket eget ansvar. Vi ser gärna att du är en noggrann person som kan arbeta strukturerat men förstår vikten av att vara flexibel.

Personliga egenskaper:
  • Noggrann
  • Strukturerad
  • Självständig
  • Administrativ
  • Driven
  • Flexibel
Meriterande:
  • Examen inom personal, arbete och organisation
  • Erfarenhet inom Bemanning/Rekrytering
Skicka in din ansökan redan idag!
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
HR & Personal
Underkategori
HR-administration
Publicerad

4 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 nov

Om företaget

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, administration, försäljning och kundservice. Uniflex är noterat på Nasdaq Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. I Sverige är vi drygt 4 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertfierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda. Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.