HR Konsult med HR Business attityd

Om jobbet

Vi söker dig som vill påverka HR området ur ett affärsperspektiv och genom det förbättra resultatet hos våra kunder och partners.

Rollen

Som HR konsult hos oss är du den mångsidiga kollegan med ansvar för att spännande HR kompetens och utveckling går enligt våra gemensamma planer. Du arbetar på olika interimsuppdrag där din kompetens inom HR matchar bolagens organisatoriska skeden och behov. Rollen är flexibel och inte alltid så förutseende, där du kan komma arbeta med HR årets alla aktiviteter, med ett visst fokus på Compensation & Benefit. Internt stöttar du våra kunder och deras projekt inom HR samt att du deltar i olika rekryteringsuppdrag.

Övriga arbetsuppgifter:
  • Finnas som stöd till kunder och kollegor inom Compensation & Benefits, exempelvis i lönerevisioner, pensioner, försäkringar och Performance Management
  • Bidra aktivt till vår växande tjänst HR Supporten
  • Delta i vår leverans av search- och rekryteringsuppdrag
  • Bidra med utveckling och komma med förslag och idéer som utvecklar bolaget, dina kollegor och dig själv.
Vem är du?
  • Cirka 5 års erfarenhet av brett HR arbete
  • Kunskap inom Compensation & Benefits
  • Erfarenhet av fackliga förhandlingar
  • Gott siffersinne som trivs att tillämpa i Office men framför allt nyfiken på nya system
Som person har du ett stort engagemang, gärna nära till skratt, gillar förändringar med en positiv attityd. Du gillar förändringar och startklar för nya spännande projekt som du strukturerat hanterar alltid med ett affärsmässigt fokus i varje situation för att öka verksamhetens lönsamhet.

Erbjudande

Du erbjuds variation genom HR projekt där du får möjlighet att vara med och påverka för ökad lönsamhet hos våra kunder. Rollen är en möjlighet att arbeta i en omväxlande miljö med snabba ryck och mycket kontakt människor i olika sammanhang.

Vi sitter i ljusa lokaler centralt med utsikt över Stockholm, Slussen. Sommartid cyklar vi till våra kunder. Dessutom får du härliga kollegor som gillar att ha roligt på jobbet!

PeopleProvide

Vi är ett ungt konsult- och rekryteringsbolag inom HR som gillar människor, sunt förnuft och affärer. Vårt mål är att enkelt, effektivt och engagerat, vi vill "provida" den HR som bäst matchar våra kunders behov. Den entreprenörsrika andan är en av framgångsfaktorerna till att vi är en stark växande aktör i en utmanande bransch. Mer info på www.peopleprovide.se.

Ansökan

Välkommen med din ansökan snarast då vi arbetar med ett löpande urval. För mer information om tjänsten kontakta Elin Eriksson, 073-8088048, elin@peopleprovide.se.

Är du intresserad av samarbete med oss som underkonsult (partnerkonsult)? Hör av dig till Elin så berättar vi om aktuella uppdrag!
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
HR & Personal
Underkategori
HR-administration
Publicerad

7 dagar sedan

Sista ansökningsdag

28 dec

Om företaget